Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy depresszióval küzdő...

Egy depresszióval küzdő személytől mit jelent ez a viselkedés?

Figyelt kérdés
Kihúzza magàt a talàlkozàsokból ha én indítvànyozom.Nem mondom hogy mindig de voltak nagyonsértő megnyilvànulàsai.És velem lemondta,húzogatta a talàlkozàst màssal viszont megtudta beszélni előre és azt nem mondta le...Úgy jön ki nem vagyok annyira fontos szàmàra hiàba mondta sokat jelent neki ha ràírok,hajlandó vagyok talàlkozni.Mégis a héten úgy viselkedett velem mint egy kapca ronggyal ami a talàlkàk megbeszélését illeti.Nagyon mélyen csalódtam a múltban emberekben úgy làtszik az hogy vele baràtkozom még egy nagy csalódàs lesz.Nekem is vannak érzéseim.
2022. júl. 2. 20:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem is van olyan időszakom mikor x személlyel egyszerűen nincs kedvem beszélgetni és inkább y-t preferálom. aztán ez megfordul, meg ballanszba is kerül.
2022. júl. 2. 21:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne keresd, lehet, hogy zaklatásnak érzi, várd meg, míg ő keres.
2022. júl. 2. 21:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt,de akkor legalabb mondja meg egyertelmuen,hogy ne haragudj most ne talalkozzunk.Ne ugy,hogy a hetvege nem biztos lehet megyek haza ha nem megyek akkor talalkozhatunk utana meg massal talalkozik es meg kettot igy lemondott a heten.Hivott tegnap este is tudta,hogy a busz miatt nem tudok kilenc utan menni ugyhogy ez is olyan megbeszeles volt ami jobb ha nem lett volna.Elozoleg delutan hivott mondta meg jelentkezik.
2022. júl. 2. 21:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez kicsit nem fair viselkedes,ezek szerint nem preferalja a tarsasagomat masokkal szemben.Pedig rengeteget beszelgettunk a lelki gondjairol,ongyilkos hajlamairol.
2022. júl. 2. 21:17
 5/7 anonim ***** válasza:
65%

Súlyos depressziósan jeleztem az ismerőseimnek, hogy nem tudok felkelni, kimozdulni. Vagy csak alig-alig. Lehetett esetleg egy-egy jobb napom vagy olyan programra hívtak, ami energetikailag könnyebbnek tűnt, esetleg erre elmentem amikor kicsit már jobban voltam, de nem mentem el arra, ami fárasztó lett volna.

Nagyon súlyos depresszióval telefont sem tudtam felvenni, chaten kommunikálni. Hajszál választott el az öngyilkosságtól.

Nem bántásból nem mentem el találkákra vagy tologattam. Ezt szerintem ugyanúgy meg kell érteni mintha egy chron beteg a bélgyulladásos, hasmenéses állapot miatt nem rud kimozdulni. De esetleg van egy-egy jobb napja, mikor neem görcsöl, nem megy a hasa. Akkor kimozdul, 2 nap múlva már nem.

A találka tologatása függhet attól is, hogy milyen napon lett volna a tali. Lehet, hogy munka után már nincs energiája, de szombat délután van.

Ne vedd magadra.

2022. júl. 2. 21:22
 6/7 A kérdező kommentje:
5-os koszonom.Engem ez most bantott mert tobbszorosen huzogatott konnyebb lenne ha megbeszelnenk.
2022. júl. 2. 21:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Lelki gondokkal, öngyilkos hajlammal szakemberhez kéne fordulnia. Orvos + pszichológus. Emellett jöhet számításba a baráti segítség.
2022. júl. 2. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!