Egy depresszióval küzdő személytől mit jelent ez a viselkedés?
Súlyos depressziósan jeleztem az ismerőseimnek, hogy nem tudok felkelni, kimozdulni. Vagy csak alig-alig. Lehetett esetleg egy-egy jobb napom vagy olyan programra hívtak, ami energetikailag könnyebbnek tűnt, esetleg erre elmentem amikor kicsit már jobban voltam, de nem mentem el arra, ami fárasztó lett volna.
Nagyon súlyos depresszióval telefont sem tudtam felvenni, chaten kommunikálni. Hajszál választott el az öngyilkosságtól.
Nem bántásból nem mentem el találkákra vagy tologattam. Ezt szerintem ugyanúgy meg kell érteni mintha egy chron beteg a bélgyulladásos, hasmenéses állapot miatt nem rud kimozdulni. De esetleg van egy-egy jobb napja, mikor neem görcsöl, nem megy a hasa. Akkor kimozdul, 2 nap múlva már nem.
A találka tologatása függhet attól is, hogy milyen napon lett volna a tali. Lehet, hogy munka után már nincs energiája, de szombat délután van.
Ne vedd magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!