Normális ez a viselkedés depressziónál?
1* vagyok
Magadra veszed a dolgokat. Nem bízol abban hogy téged lehet szeretni? Vagy csupán még párkapcsolatban is magadat tartod az elsőnek és legfontosabbnak?
Lehet hogy komoly betegsége van a fiatalembernek. Mondjuk pszichózis az jár memóriavesztéssel, érzelmi kiüresedéssel, hallucinációkkal stb.
Szerintem lépj ki a kapcsolatból. Lehet belebolondult a koronavirus válságba. Ja és ha elkapta a covidot lehet hogy agyát tropára vágta. Van akinek pszichés problémát okoz a betegség.
Nézd ha téged 2.5 hétig nem ölelne meg az akit szeretsz, nem engedne közel magához, akkor egy idő után azt éreznéd hogy nem szeret. Ami nem azt jelenti hogy nem vagy szerethető, csak számára nem.
Koronásnak biztos nem koronás. Mentálisan valami baja van az biztos, de őt ez nem igazán zavarja, kivárja amig elmúlik. Ami ki tudja mikor lesz.
Szerintem semmikepp nem ellened iranyul, csak a kulvilag irritalja.
Azt nem tudom, meddig es mennyire birod, persze.
Sajnos neki kell elfogadnia az orvosi segitseget. Mindenkepp szuksege lesz ra.
De ismetlem, ez onmagaban nem ertekeli le a jelentosegedet.
Nem, nem normális ez a viselkedés depressziónál egyáltalán és valószínűleg nem is az. Viszont attól, hogy elfelejt dolgokat még nem lesz egyből pszichózisa.. 8 hónap alatt simán észrevetted volna (Bár elég információ szegény ilyen szempontból a leírás), hogy téveszméi vannak (üldözik, megfigyelik, meg akarják mérgezni), hallucinál vagyis olyan dolgokat lát és hall, amelyek nem léteznek és eléggé elhanyagolná magát + a gondolkodása is elég ködös, szétesett lenne. Ez nem pszichózis amit művel, hanem p.csfejség.🤷♀️
Aki tud menni és intézni a dolgait, az nehogy ne tudjon veled foglalkozni normálisan. Vagy tudom javasolni, hogy menjen el pszichiáterhez és ő majd megmondja, hogy mi a baja. Bármennyire is nem akarja.
Bár ha annyira komoly mentális betegsége volna akkor az az élet minden területén megmutatkozna és valószínűleg már mások is észrevették volna rajta. Na mindegy kérjen segítséget mert ezzel a hozzáállással amit most produkál , hogy ő "majd megoldja" épp egy kapcsolatot tesz tönkre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!