Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Előfordult már, ha terápia...

Előfordult már, ha terápia hatására azt sem tudja az ember, hogy kicsoda igazából?

Figyelt kérdés
2 évig jártam analitikusan orientált terápiára, de az analitikusom külföldre költözött, így másnál folytattam. Mivel a kapcsolat más volt, nyilván nem ugyanazt tapasztaltam, mint eddig. Kihozott belőlem olyan dolgokat, amiket addig nem ismertem önmagamról. A lényeg, hogy most járok több, mint két éve, és azt érzem, hogy lehet már nem tudom, hogy ki vagyok valójában. Hiszen annyi minden előkerül, az előző terapeutánál érzékenyebb voltam, a mostani analitikusom mellett érzéketlenebb. De akkor mi volt az igazság? Ráadásul azt érzem, hogy az előző szóva tette és helytelennek gondolta azt, amit a jelenlegi dicsér. Ez végképp összezavart.
2022. júl. 2. 14:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Te most meg akarsz felelni a terapeutádnak? Hány éves vagy?
2022. júl. 2. 19:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Hú, ez így tényleg rossz és összezavaró. Talán az segíthet, ha ezt átbeszéled a mostani analitikusoddal. Az ő feladata ezen túlsegíteni.

Egy alapítványba járok kezeltetni magam. 2 nagyon jó pszichoterápuás képzettségű orvos dolgozik. Az egyik szerint bipol zavarom van, a másik szerint csak rajta vagyok a spektrumon, de mindegy a diag, tünetet kell kezelni.

Engem ez zavart össze.

2022. júl. 2. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!