Rossz ötlet így visszamenni a pszichológushoz?
Az ő szemszögéből nézve jó ötlet, hiszen fizetni fog neki valaki csak azért, mert dumálnak hozzá és ezt végigüli, és nem kell csinálnia semmit.
Ha már ennyi felesleges pénzed van, valami értelmesre is költhetnéd, amitől boldogabb is leszel vagy segít kikászálódni a rossz helyzetből.
hülyeséget nem mond. valóban vannak ilyenek. A felesleges pénzét pedig tényleg költheti olyanra ami segíthet..de a kérdés komolyságából kiindulva biztos hogy nem fog.
Akinél úgy lett vége a terápiának hogy te szarul vagy továbbra is az nem mérte fel jól a problémádat. Keress mást.
Ez egy nagyon erős csúsztatás.
Alapból kezdjünk azzal, hogy fogalmad sincs mi történt a terápiás munka során. Mi volt a pontos terápiás módszer és hány alkalom volt. Annyit tudunk, hogy a terapeuta úgy zárta le a terápiás munkát, hogy a kérdező nem volt jól.
Engedhetem én bele magam egy kognitiv terápiás ülésbe amire a terapeuta ad egy 20 alkalmat. Ha tele vagyok rosszul müködő sémákkal és fixációkkal akkor ott módosult tudatállapotban kell dolgozni mert a racionális agy nem tud mit kezdeni kognitiv szinten a múlttal.
5-7. válaszoló vagyok.
Szerintem is blödséget beszélsz. ott ahol több pszichológus nem segített és ilyen képet alakitottál ki...akkor vagy tényleg nem jártál pszichológushoz vagy te gáncsoltad a terápiát az ilyen kijelentéseiddel. Nem mindenki alkalmas terápiára. A nagyon erős patológiás személyeken kivül a nárcisztikus személyiségzavarosak v egy bizonyos iq szint alatt.
Én pl súlyos személyiségzavarral, adhdval, ptsdvel rendelkezem és saját magam önfejlesztése mellett a pszichológusom nagyon nagyon sokat segített és olyan szupportiv amit soha senkinél nem tapasztaltam még meg. Megismertem általa a saját müködésem.
Őt előtt egy olyan pszichiáter elözött meg akinek valóban a pénzem kellett nagyjából mert engem leszart. De a szintén személyiségzavaros barátnőmet meg egy tbs pszichiáter hozta vissza az életbe és mivel akkor diák volt INGYEN vállalta a terápiáját.
" INGYEN vállalta a terápiáját."
mármint a magánrendelésében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!