Rossz ötlet lenne visszamenni ehhez a pszichológushoz?
Az előző pszichológusod klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta vagy egyéb végzettesége van? Miért gondolod azt, hogy hibázott? (A pszichózisnak az esetek jelentős részében nincsen semmilyen előjele.)
A pszichiátrián mit állapítottak meg? Javasoltak valamit miután kikerültél?
Klinikai szakpszichológus. Így igaz, nem volt előjele. Az egyedüli dolog, amiben úgy gondolom, hibázott, bár ezt nem említettem korábban, az, hogy egyszer elmondtam neki nagyon fájdalmas, rossz dolgokat, és valahogy soha nem tértünk vissza erre a témára, mintha elfelejtette volna, helyette csak másról beszéltünk, a tanulmányaimról pl., bár ebben tényleg lett is előrehaladásom. Még máig nem tudom, hogy azokat a dolgokat elfelejtette, vagy direkt nem hozta fel. Bár ez rajtam is múlott volna.
A pszichiátrián tudtak a téveszmémről, hogy azt gondoltam, ő irányítja a gondolataimat, és azt javasolták, keressek valakit, akiben megbízom... De nem tudom, másban tudnék-e annyira bízni, mint benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!