Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Èreztétek màr azt,hogy semmi...

Èreztétek màr azt,hogy semmi nem tud igazán örömet okozni? Kilátástalan jövőt,nincs életenergia, ès azt érzem hogy nekem már 6 évesen elkezdődött?

Figyelt kérdés

Folyton aggódok is, rengeteget stresszelek,beteg is lettem,semmi nem tud segiteni.

N35

2022. jún. 26. 00:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Próbálj vitaminokat szedni, egészségesen táplálkozni, ez is segíthet. Sok múlik a szervezet vitamin és ásványianyag ellátottságán. Sok napsütés. Természetjárás.
2022. jún. 26. 08:41
 12/20 anonim ***** válasza:
+Pszichológus nem tud segíteni." Azt te honnan tudod? Egyébként súlyos depresszió esetén valóban nem elég, akkor pszichiáter kell, és antidepresszáns. Akarsz változást vagy nem? Csak rajtad múlik.
2022. jún. 26. 09:40
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, sajnálom, hogy ezt érzed, azt még inkább, hogy ennyi oltogatós kommentet kapsz.

Kérdésedre válaszolva, sajnos igen. Nekem a természet segít, a vidék, az erdő, ilyesmi. Sajnos, ritkán van lehetőségem kiszakadni a mindennapokból, de legalább tudom, hogy van valami, ami kicsit gyógyít.

2022. jún. 26. 22:27
 14/20 Kroms ***** válasza:
0%

Mert ketyeg az óra és pár év múlva már nagyon kockázatos lesz szülnie. Minél tovább halogatja, annál jobban fog szorongani.

2022. jún. 27. 19:24
 15/20 Kroms ***** válasza:
0%

"Ez hülyesèg. Nem vagyok házas, de ehhez semmi köze. Sőt, gyereket se akarok soha." - Akkor pontosan mit akarsz az élettől? Mitől várod a boldogságot, ha magányosan, cél nélkül élsz?

2022. jún. 27. 19:28
 16/20 A kérdező kommentje:

Szerintem az siralmas ha valakinel csak az tud lenni a célja hogy porontyot csináljon.Ketyeg, de ez pont nem izgat...Totálisan visszataszitó szàmomra a terhessèg, szülés, és egyáltalán nem nekem találtàk ki a gyereknevelést.

Kapcsolatot nyilván akarnèk ,de hiàba akarom ha nem sikerül.Övön aluli a válaszod,kèrdésed és sekèlyes.

2022. jún. 27. 19:36
 17/20 A kérdező kommentje:

Egyébként hozzáteszem ha valaki full depressziós,enervált,borzasztó keveset és rosszul alszik plusz egèszsègügyileg sincs rendbe igencsak nehéz célokat àllitgatnia maga elè, ha még létezni is alig tud.

Másik: Szedek sok vitamint,de nemigen segitenek.

Igen a természet az jó mindenkèpp.

2022. jún. 27. 19:39
 18/20 A kérdező kommentje:
Milyen féregölők?! Melyik a megbizható termék?!!!
2022. jún. 27. 19:40
 19/20 anonim ***** válasza:

15

Honnan tudod, hogy nincsennek céljai te szerencsétlen.

2022. jún. 27. 20:04
 20/20 Kroms ***** válasza:

Onnan, hogy többször utalt rá, te szerencsétlen. És milyen meglepő, igazam is lett, azóta be is vallotta...

2022. júl. 4. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!