Èreztétek màr azt,hogy semmi nem tud igazán örömet okozni? Kilátástalan jövőt,nincs életenergia, ès azt érzem hogy nekem már 6 évesen elkezdődött?
Figyelt kérdés
Folyton aggódok is, rengeteget stresszelek,beteg is lettem,semmi nem tud segiteni.
N35
2022. jún. 26. 00:53
1/20 anonim válasza:
És mért nem fordultál pszichológushoz?
3/20 Kroms válasza:
N35-ként gondolom házas vagy. Ebben az esetben érdemes egyeztetned a férjeddel és közösen megtalálni a megoldást. Ha pedig nem vagy házas, már meg is van a probléma gyökere.
4/20 anonim válasza:
3!
Miért lenne az a probléma gyökere, hogy nem házas?
5/20 A kérdező kommentje:
Ez hülyesèg.Nem vagyok házas,de ehhez semmi köze.
Sőt,gyereket se akarok soha.
Amugy kb 25nek nézek ki.
Pszichologus nem tud segiteni.
2022. jún. 26. 02:06
6/20 anonim válasza:
Gyakorlatilag megválaszoltad a saját kérdésed...
7/20 anonim válasza:
6
Nem, csak te egy szánalmas önjelölt pszichológus vagy.
8/20 A kérdező kommentje:
Nem vàlaszoltam meg
Hát, ha ilyen bunkó vagy,hogy le szànalmasozol,akkor mi a francnak itt rontod a lrlevegőt,ha ilyen rossz indulatú vagy? Te vagy a SZÁNALMAS.
2022. jún. 26. 04:03
9/20 anonim válasza:
Jó hobbi fog kelleni, ez mellett féregölőket szednék a helyedben. MINDEN betegség okozója a férgek, ezt egy jó orvos is mondta. coccus-ok, koronás vírusok, stb. A boldog egészséges élet titka a folyamatos féreghajtás.
10/20 A kérdező kommentje:
És te milyet szedsz?
2022. jún. 26. 06:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!