Félek hogy nagyon megvágom, de úgy érzem muszáj megtegyem..?

És miután meggyógyultál, majd írod ide, hogy jaj, látszanak a hegek mit csináljak velük.
Vállald fel.

5 vagyok
Nekem is fontos volt és még ma is nagyon nehéz megállni. De az önsértés nem egy megfelelő megküzdési mód stresszre, lelki fájdalomra, problémákra, stb. Ha félsz, hogy nem tudsz leállni, akkor most pláne meg kell állnod. Nagyon fontos, hogy próbálj pótcselekvéseket keresni, amik ha nem is teljesen, de részben enyhítik a vágyat. Ha van konkrét oka annak, hogy bántani szeretnéd magad, akkor legjobb lenne, ha elmondanád valakinek a témával kapcsolatos gondolataid, de ha ez nem, akkor már az is könnyíthet ha csak kiírod magadból.
Mondjuk azt nem írtad, le akarsz-e szokni teljesen vagy csak most hezitálsz
Egyébként én pszichológushoz járok vele. Zseniális terapom van és már sokkal-sokkal jobb a helyzet. Jó dolog kibogozni a problémákat, amik a feszültséget okozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!