Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Öngyilkos aki elégedett az...

Öngyilkos aki elégedett az életével?

Figyelt kérdés
Sok mindent elrontottam amióta depressziós vagyok, sokszor megfordult már a fejemben az öngyilkosság, most viszont úgy érzem nem tudnám megtenni amíg nem hoztam helyre a hibáimat és nem vagyok elégedett az életemmel mert szeretném ha az emberek utoljára úgy ismernének akinek rendben van az élete, viszont gondolom hogyha már minden rendben lesz az életemben akkor nem fogok akarni meghalni, de félek hogy még több hibát követek el amíg próbálom rendbetenni az életemet, akkor inkább most kellene megtegyem?

2022. jún. 16. 23:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
76%
Velem nem kell ordibálnod, én ezeken mind túlvagyok. Temérdek szakember és sok gyógyszer után az a tapasztalatom, hogy minden gyógyszernél többet érnek az egészségesen megélt vágyak, a támogató környezet és a bensőségea emberi kapcsolatok. Ezek hiánya változtatja meg az agy kémiáját hosszú távon, az nem magától szaródik el. Senki nem depisnek születik, hanem boldog, a világra nyitott kisgyereknek. A rossz környezet és az érvénytelenítő társadalom idegenít el az örömforrásoktól. Persze a gyógyszer segít, de hosszú távon csak egy mankó, amire támaszkodsz.
2022. jún. 20. 22:28
 22/23 anonim ***** válasza:
0%

Természetesen nem csak gyógyszerszedésből áll a procedúra, fontos része a terápia. Egyébként meg totál nem ezt mondtam, hanem hogy ti az orvosok "igénytelenségére" utalgattatok azzal hogy csak felír valami gyógyszert azt utadra enged. Igenis kell a gyógyszer a dolgok elindításához.

Egyébként meg nem ordibáltam lol, nyomatékosítottam a mondandómat a nagybetűkkel, ha tehetném vastagon szedném, de nincs erre itt opció. :'D

2022. jún. 20. 23:18
 23/23 anonim ***** válasza:
Igen, mert elég sok olyat hallani, amikor csak annyi történik, hogy felírja a gyógyszert, aztán menjél. Az orvosok túl vannak terhelve és alul vannak fizetve, minél gyorsabban le akarják tudni a húszezredik ilyen esetet. Ez egy ilyen ország, tele közönyös és önző emberekkel, le kell lépni innen a picsába.
2022. jún. 20. 23:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!