Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Öngyilkos aki elégedett az...

Öngyilkos aki elégedett az életével?

Figyelt kérdés
Sok mindent elrontottam amióta depressziós vagyok, sokszor megfordult már a fejemben az öngyilkosság, most viszont úgy érzem nem tudnám megtenni amíg nem hoztam helyre a hibáimat és nem vagyok elégedett az életemmel mert szeretném ha az emberek utoljára úgy ismernének akinek rendben van az élete, viszont gondolom hogyha már minden rendben lesz az életemben akkor nem fogok akarni meghalni, de félek hogy még több hibát követek el amíg próbálom rendbetenni az életemet, akkor inkább most kellene megtegyem?

2022. jún. 16. 23:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
47%

Nem szabad öngyilkosnak lenni!

Az öngyilkosság akkor is nagyon rossz dolog. A hibák meg természetes dolgok az életben, nem szabad öngyilkosnak lenni semmikor sem.

Ha valakinek öngyilkosság jutt az eszébe, szakemberhez kell fordulnia.

Semmikor sem szabad öngyilkosnak lenni!!

2022. jún. 17. 00:10
 2/23 anonim ***** válasza:
47%

Egy link segítségnek, hogy semmikor se légy öngyilkos:

[link]

2022. jún. 17. 00:13
 3/23 Isti22 ***** válasza:
65%
Felesleges, úgyis meghalsz előbb-utóbb. Addig élvezd, amit élvezni szoktál.
2022. jún. 17. 00:13
 4/23 anonim ***** válasza:
61%

Miért akarnál idő előtt meghalni? Nem vár semmi a halál után, csak a semmi...az elmúlás. Ki akarná ezt? Borzasztó elkeserítő belegondolni...

Élj ameddig csak lehet.

2022. jún. 17. 00:22
 5/23 anonim válasza:
54%
1.hiaba írod 3x.hogy semmikor sem szabad még nagyon rossz dolog (nyilván tudja..) öngyilkos lenne ez nem.nagyon hatja meg aki öngyilkossagon gondolkodik...
2022. jún. 17. 00:35
 6/23 anonim ***** válasza:
4-es, engem foglalkoztat milyen lehet a "nem-lét", egész egyszerűen vonz ez a felfoghatatlan koncepció. Csak azért vagyok még itt, mert a családom szeretné.
2022. jún. 18. 13:37
 7/23 anonim ***** válasza:
Mi vonz a nem-létben? Elalszol és soha többé nem ébredsz fel, nem álmodsz... Nincs semmi.
2022. jún. 18. 17:02
 8/23 anonim ***** válasza:
De azt csak akkor fogod fel, ha felébredsz. Nem lehet felfogni. Végre megszűnhetnék és nem kellene ebben a nyomorult világban szenvednem.
2022. jún. 18. 17:44
 9/23 anonim ***** válasza:
Ajánlom a Soul című Disney/Pixar filmet ami lényegében arról szól, hogy miért is érdemes élni.
2022. jún. 18. 20:06
 10/23 A kérdező kommentje:
Nem érdemes élni, végén úgyis meghalunk
2022. jún. 18. 20:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!