Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az normális,ha minden nap...

Az normális,ha minden nap azon agyalok,hogy vajon ,hogy működhet az emberi agy ?

Figyelt kérdés
Ugy gondolom,hogy akik önmaguk tudnak lenni azok nem gondolkodnak ezen,mert nem szoronganak mások előtt és nem gondolkodnak azon hogy mielőtt kimondanak vagy cselekszenek valamit. Én mindenen elgondolkodom mielőtt kimondom vagy cselekszem valamit. Sokszor nem tudom irányítani a gondolataimat. Nem tudok önmagam lenni. Mintha nem lenne személyiségem. Félek kimondani amit az agyam diktál. Nehogy rosszat mondjak. Meg szorongok emberek közt. Teljesen más vagyok mint az átlag. Túlreagálok mindent és állandóan agyalok valamin. Nem tudok sokszor koncentrálni ez miatt. Beszélgetni se tudok hosszabban senkivel mert zavarba vagyok. Meg ha pl egy társaságba vagyok valakivel akkor azon agyalok hogy mit mondjak mert szorongok ha nem szólunk egymáshoz. Látom ahogy masok önmaguk és felszabadultak. Én teljesen más vagyok. Kedveskedek mindenkivel és nem bántok meg senkit de ha nekem beszólnak akkor totál magam alatt vagyok. Nem tudok határozott lenni. Szokták mondani hogy valaki olyan amilyen. Van egy személyisége és kész. Én pont nem ilyen vagyok. Agyalok mindenen mielőtt bármit mondok vagy csinálok. Átgondolom hogy jó e vagy rossz e amit mondok vagy csinálok. Nagyon bonyolult az agy és ezen jár agyam. Ez mitől lehet ? Csak én vagyok ilyen ? Ez normalis ?
ma 02:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!