Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha valaki nem szeretne tovább...

Ha valaki nem szeretne tovább élni, milyen lehetőségei vannak?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy a pénz nem akadály. Arra lennék kíváncsi hogy van-e olyan legálisan működő rendszer aminek a segítségével emberséges halált tudnak nyújtani biológiailag egészséges, de mentálisan beteg/boldogtalan embereknek? Gondolok itt a svájci "eutanázia kapszulára" például. Kedves válasz írók ne térjünk el a témától ha lehet. Válaszaitokat előre is köszönjük!

2022. jún. 13. 23:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%
Én is gondolkodom eutanázián, már régebben is akartam, de végül befektettem a pénzt. Még mindig nem vagyok boldog. Most egy kicsit kiakarom próbalni a gazdag életet, aztan lehet megteszem és a halalba megyek, de igy hogy nem kiserhet el a ferjem nem tudom...
2022. szept. 19. 06:55
 12/17 anonim válasza:
100%
Jó pár idióta van itt, tisztelet a kivételnek. Az empátia hiányzik egyeseknél. Arra nem gondoltatok, hogy nem szeretne öngyilkos lenni, pl vallási okok miatt? Vagy egyéb dolgok miatt? Egyébként engem is érdekel a kérdés témaköre.
2022. szept. 20. 06:15
 13/17 anonim ***** válasza:
90%
Svájc. Arra is van keret? De ott is csak igen nyomós indokkal csinálnak. Ha már itt kérdezősködsz, szerintem egy jó pszichológus, pszichodráma csoport is segíthet.
2022. dec. 2. 23:36
 14/17 NTBS ***** válasza:
31%
Értékeld át az életed. Találj magadnak célt, jó dolgokat. És akkor nem ezen gondolkozol.
2022. dec. 14. 06:44
 15/17 anonim ***** válasza:
56%
Svájcban sem eutanázia működik, hanem asszisztált öngyilkosság. Az eutanázia náluk is törvényben tiltott.
2023. jan. 16. 11:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Pszochiátria
2023. nov. 3. 10:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha van pénz, akkor én tuti azt tenném először, hogy elmennék olan dolgokat csinálni, amit eddig nem merzem, pl. siklóernyőzés, ejtőernyőzés, sziklaugrás, rafting, stb. Aztán ha még utána is meg akarsz halni, akkor ne másoktól várjad, hogy megoldják helyetted. EU térségben ilyen nincs is.
jún. 1. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!