Ha valaki két pártot is szeretne támogatni milyen lehetőségei vannak?
Kedvencem Márky-Zay Péter és a Mihazánk.
Mi legyen az akcióterv?
Listáson MH, egyéniben a helyi Összefogás jelölt.
Az MKKP már kifejtette, hogy a listás szavazattal ők, a kispártok, egyrészt sokkal esélyesebbek, másrészt ha elérik az 5% küszöböt, akkor már egyből 3-5 mandátumot kapnak, nem csak egyet, mintha egyéniben jutottak volna be.
A nagy pártok, akik szinte biztosan bejuttatnak jópár embert, nekik nem akkora előny a listás, náluk az egyéni az, amivel arathatnak.
Ezt hívják taktikai szavazásnak.
Deee ne szavazz a MiHazánkra, szavazz inkább a kutyákra, ők többet tudnak felmutatni:D
#2 Előfordulhat.
#1 Ha egy kicsit bepálinkázok, akkor is szavazhatok?
Kutyapárt Gergőnek volt egy mondata, ami miatt nem szavazhatok rájuk. A viccnek is van határa.
Én is így vagyok ezzel de ennek a Fidesznek nagyon el kell takarodnia szóval a Mi Hazánk most ne haragudjon meg ha nem ő rájuk szavazok.
Majd talán 26-ban lehet rájuk fogok. De most semmi reális esélyük nincs.
Nos a Mi Hazánk és az összefogás ég és föld, teljesen mást képviselnek! a te döntésed hogy TE melyiket képviseled, 2 különböző ideológia! én személy szerint nem bízok a fideszben és az összefogásban, ezért vagyok Mi Hazánkos!
de ezt neked kell eldönteni, döntsd el hogy jobboldal vagy baloldal a szimpatikusabb mert úgy könnyebb lesz dönteni (persze volt már olyan balos is aki mondta hogy liberális de az összefogás korrupt hazug mint a fidesz ez miatt nem szavaz) szóval ezt IS mérlegelni kell! én személyszerint ajánlom a Mi Hazánkat és Toroczkait!
Egyetértek az előttem szólóval.
A Mi Hazánk számára mindkét oldal vállalhatatlan,de az ellenzék még inkább,
a teljesen eltérő nézetek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!