Milyen hangulatstabilizáló, kedélyjavító, feszültségoldó lenne jó valakinek, aki feszült? Gyógyszertárban vény nélkül kapható készítmény. Ezek közül melyik a legerősebb?
Figyelt kérdés
Jó valamire?
Ezek a szerek étvágygerjesztő hatásúak?
2022. jún. 13. 09:40
11/18 A kérdező kommentje:
És mennyi ideig szedted ezeket? Amúgy ezeknek azonnali hatása van vagy pár hét után hatnak?
2022. jún. 13. 12:05
12/18 anonim válasza:
Elméletileg gyorsan hatnak a természetes szerek. Most pszichiátrián állították be nekem gyógyszert parnassan a neve ezzel megvagyok.
13/18 A kérdező kommentje:
Akkor az vényköteles,
2022. jún. 13. 12:13
14/18 A kérdező kommentje:
* kérdőjel
2022. jún. 13. 12:13
15/18 anonim válasza:
Vényköteles orvosok állítják be.
16/18 anonim válasza:
Nekem is a rendes, vényre kapható szerek segítettek. Elontril, Lamolep, Pregabalin és Xanax, amit szedek.
Alváshoz a Baldivian a legjobb. Ebben van a legtöbb valeriana. Ennek csak esti szedését javasolják.
Nervenpflege és HOVA hasonló. HOVA mellé iható citromfű.
Ezek jóval gyengébbek a pszichiázriai szereknél.
17/18 anonim válasza:
16-os vagyok.
Ezek mellett melatonint próbáltam.
Pszichoterápiám is van.
18/18 anonim válasza:
A vény nélküli semmit nem hat ha már azon gondolkodol valami bajod van. Menj el orvoshoz és jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!