Az mitől van, hogy engem semelyik pszichiátriai gyógyszer "nem csap le", azaz nem szedál? Se benzo, se hangulatstabilizáló (tegretol), se antipszichotikum, se antidepresszáns. Nagyon gyors lehet az anyagcserém, szimplán ennyi lenne a magyarázat?
1
Én bipol vagyok.
2
Szó szerint ugyanez. Akkor lehet, hogy ezek miatt, amit írtál. Bár én nagyon vékony vagyok (voltam... a gyógyszerekig).
5
Én is agorafóbiás (is) vagyok. :) Te kimozdulsz azért otthonról?
Be vannak állítva a gyógyszereim, mindent IS próbáltam már. Most jó.
10 mg xani? Azt hittem, pont a 4,5 mg a max. dózis.
Ötös vagyok: én onnan indultam kb fél éve, hogy a lakásból se mertem kimenni. Mára odáig jutottam, hogy voltam már tömegrendezvényen, tömegközlekedek is (bár még nem jó érzésekkel), közlekedem egyedül stb. A szisztematikus deszenzitizációnak nézz utána, nekem az segített, de vért izzadtam kb szó szerint mire ide jutottam hónapok alatt.
Egyébként egy hiteles szaklapban olvastam, hogy pánikzavarban agorafóbiával vagy anélkül a xanax általános adagolása napi 5-6mg.
7
Aha. Komoly. Bár nekünk 5-6 mg semmi nem lenne. :)
Értem, hát nekem volt már minden. Sz. deszenzitizáció nem, de azt nem is akarom.
Örülök, hogy te jobban vagy!!
9
Nem annyi a felezési ideje amúgy is?
Akkor te nem vagy szocfób is?
Annyit akartam még mondani, hogy hátha valakinek valaha jól jön az infó, hogy viszont altatva kétszer voltam (egyszer hosszabban, egyszer rövidebben) és mindkétszer nagyon nehezen tértem magamhoz. Szóval nem árt vigyázni ezzel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!