Kventiax tapasztalatok? Hízni fogok tőle?
En 1 eve szedem, hizas nem volt max minimalis.
150mg-ot szedek.
Rendesen el tudok aludni tole ugy hogy masnap frissen kelek.
De hogy rad hogy fog hatni azt senki nem tudja megmondani.
200 mg-ot szedek, nálam sem volt hízás.
Engem az elején kb 3 héten keresztül "ütött ki" a 25 mg, utána már hozzászokott a szervezetem.
3# vagyok. Kis kiegészítés: a gyógyszer az étvágyat az első pár hónapban megnövelte, de én rengeteget sportolok mellette.
Ha ugyanannyit eszel, mint előtte - vagy többet -, de az aktivitásod csökken, akkor hízni fogsz.
Köszönöm :)
Genetikailag vékony vagyok, soha semmitől nem híztam még (mármint annyira, hogy felesleg legyen rajtam), bármit ehetek és bármennyit, semmi se látszik meg. Csak nem tudtam, hogy a gyógyszereknél ez hogy működik, mert azért mégiscsak más, mint az ételek. De ha csak étvágynövelést okoz, akkor azt hiszem, nincs probléma.
Mennyire lettél jobban ?
En most dolgozni sem tudok , alig alszom.
Eléggé. Én elsősorban bipoláris zavarra és szorongásra kaptam, ami nagyon erős volt. Az első kb. 4-5 héten nem éreztem semmilyen javulást. Folyamatosan fáradt voltam, kb. bárhol el tudtam volna aludni, a hangulatom pedig padlón volt.
A hatását akkor kezdtem el érezni, amikor kb. 150 mg-nál voltam. Most a szorongás már szinte nem akadályoz semmiben. A hangulat az általában nem pozitív, de nem is negatív. Talán semlegesnek lehet mondani. Néha vannak negatívabb kilengések, de ezek sokkal rövidebbek és jobban is tudom őket kezelni, mint a gyógyszer szedése előtt.
Azt hozzá kell tenni, hogy én mellette pszichoterápiára járok és Lamolep-et szedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!