Kventiax tapasztalatok? Hízni fogok tőle?
Figyelt kérdés
Kb egy hete szedem, azt olvastam, hogy hízást okoz. Ez gyakorlatban mennyire igaz? Illetve két hét után valóban megszűnik az a mellékhatása, hogy "kiüt"? Egy pár órán keresztül szédülök tőle, és inkább lefekszek aludni.2021. jún. 13. 14:43
11/15 anonim válasza:
Lamolepet nekem is írtak, de nem mertem szedni. Bipolaris vagyok en is vagy nem biztos de ezt ragasztották ram .
12/15 anonim válasza:
Nekem nincs bajom a gyógyszerekkel. A Lamolep-től nem kell tartani, az csak hangulat stabilizátor. A Kventiax-tól lenne jogos a félelem... Ha bipoláris vagy, akkor a kettőt együtt kellene szedni, az nem lesz jó, ha csak a Kventiax-ot veszed be.
13/15 A kérdező kommentje:
Nekem fél éve Lamolepet írtak fel bipoláris zavarra, de abbahagytam a szedését a mellékhatásai miatt. Aztán két hete öngyilkossági kísérletből túladagoltam magam a maradékkal, ezért a toxikológia után a pszichiátrián kötöttem ki. Most csak Kventiaxot írtak fel.
2021. jún. 14. 14:52
14/15 anonim válasza:
nem biztos,én is 3 honapja szedek scippat is és csak fogytam:)
15/15 anonim válasza:
Èn nagyon lefogytam,mikor szedtem a Kventimaxot,de nem is ettem sokat.Ètvágyam alig volt.A doki azt mondta,hogy sokan csak ráfogják a gyógyszerre a hízást.Inkább vízvisszatartást okozhat, de nem mindegyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!