Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudnám legyőzni a sírást?

Hogyan tudnám legyőzni a sírást?

Figyelt kérdés
Férjem fél éve fiatalon tragikusan elhunyt. Azóta sajnos nem tudom kezelni a stresszhelyzeteket. Azonnal remegni kezdek, és elsírom magam. Nagyon sok intézni való van a hagyatéki tárgyalás után. Ma a kormányhivatalban közölték hogy nem jó a papír amit vittem, már harmadszorra mentem ugyanazzal. Elsírtam magam tehetetlenségemben. De ugyanez történt a biztosítónál, nav-nál is. Nagyon erős nő voltam, mindent én intéztem, de most a legkisebb stresszhelyzetre is zokogással reagálok. Nem tudom visszafojtani sajnos. Hogyan tudnám ezt leküzdeni?
2022. jún. 10. 12:34
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Pszichológussal. Engem ő mentett meg
2022. jún. 10. 12:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne fojtsd vissza. Idővel enyhül a fájdalom. Bátran kérj segítséget a barátoktól, rokonoktól az ilyen ügyintézésekhez. Nem szégyen és nem gyengeség, ha kimutatod a fájdalmadat, hanem annak a jele, mennyire szeretted a férjedet.
2022. jún. 10. 17:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2022. jún. 10. 18:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek, a gyász hosszú folyamat nekem is közeli családtagom elhunyt. Ennek már lassan 2 éve lesz de azóta is katasztrófa, énis sírok sokszor,mert ki kell engedni hidd el jobb,mert ha később jön ki rosszabb. Ha nem szeretnéd hogy lássák akkor menj el valahova és engedd ki magadból. Én ilyenkor mindig a mosdóba megyek ki és ott nem látják meg. Otthon meg úgy sem tudja senki. Én lefekvéskor látom magam előtt ahogy néz rám,nem tudom hogy beképzelem vagy sem,de mindig látom ahogy rám néz míg el nem alszom. Tudatomban pedig tudatosítom igaz hogy ő már nem tud itt lenni,de szívemben örökké él,és vigyázz rám oda fent.. Minden jót neked! Reméljük egyszer jobb lesz minden.
2022. jún. 10. 21:50
 5/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a vigasztaló szavakat!
2022. jún. 11. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!