Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez miért lehetett ?

Ez miért lehetett ?

Figyelt kérdés

Elég mélyen vagyok lelkileg,már szinte szorongok, depis vagyok.

Úgy gondoltam a munkahelyem miatt,és fogtam magam, felmondtam.

Aznap boldog voltam ,jókedvű,elmúlt minden lelki gondom,végre újra nevettem,a régi voltam.Ez tartott másnap reggelig,utána minden visszaváltozott...szorongás, idegessèg, depresszió....miért voltam akkor annyira boldog ?

Mert meg mertem tenni egy lépést ?

De utána miért lettem ugyanolyan szarul mint előtte,sőt,talán még rosszabbul is ?

2022. jún. 9. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Depressziós vagy drága.

Keress fel egy szakembert.

2022. jún. 9. 18:08
 2/6 anonim ***** válasza:

A depresszió nem múlik el ennyivel.

Fel kéne tárni a pontos okokat, és dolgozni rajta. Pszichológus segíthet.

2022. jún. 9. 18:31
 3/6 A kérdező kommentje:

2

Persze hogy nem múlik el

Csak nem érzem aznap miért voltam jól

És nyilván más gond is van

1

Tudom sajnos 😩

2022. jún. 9. 18:34
 4/6 A kérdező kommentje:

Ja,egy kérdésem lenne.

Ha esténként lefekvés után halálfèlelmem van,az is depresszió?

Vagy az valami más ?

2022. jún. 9. 18:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Szorongás és pánikroham inkább. De jobb, ha ezt szakemberrel egyezteted, mert itt senki nem fog kellőképp hozzá érteni.

Egyébként az, hogy akkor jól voltál, nem jelent önmagában semmit, szerintem.

Én mániákus depressziós vagyok pl, konkrétan olyan gyorsan tud változni a hangulatom a totális élet (és ön-)gyűlölet és a lelkesedés között, mintha egy kapcsolót nyomnának át bennem. Volt, hogy ez külső dolog hatására történt (pl. egy váratlan, de egyébként objektíve röhejesen kicsi szakmai siker miatt totál felvillanyozódtam az aznapi önsajnálatból), máskor csak magától történik. Persze nem azt mondom, hogy nálad is ez van, csak hogy ezek összetett dolgok.

2022. jún. 9. 18:39
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem, mániás depis tuti nem vagyok az az egyetlen jó élmény az elmúlt két hónapban.

Kezelve vagy?

Jobban vagy?

2022. jún. 9. 18:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!