Hogy dolgozzam fel lelkileg hogy már vagy 550 ezer forintot buktam jogosítvány miatt és még mindig nincs meg?
Hány óra után?
Egyébként a véleményem az, hogy ez az egész rendszer rossz. Arcpirítóan kevés óra az, amennyi után az ember már mehet vizsgázni. Aztán csodálkozunk, hogy sokan a szerencsének köszönhetően mennek át? Amikor meg élesben kellene boldogulnia, akkor meg pánikrohamot kap.
30-as,
kérd meg vezetés közben az oktatódat, hogy engedje meg, hogy a hátra felé beparkolást gyakorolhassad.
Amikor 1975 nyarán vizsgáztam indulás előtt az oktatóm mindig azt kérdezte tőlem, hogy merre menjünk. Én pedig sokszor mondtam, hogy menjünk ahhoz az útkereszteződéshez, ahol mellékútról érkezve az útkereszteződésbe, ami dombos részen volt, hogy gyakoroljam a lejtőn felfelé való elindulást. Amikor odaértünk és semmi nem jött, akkor szóltam, hogy képzeljük, hogy előnyt kell adnom és megálltam, majd elindultam. Mindig beleegyezett. Persze, biztos nem egyezett volna bele ha mindig csak a sík területen akartam volna vezetni.
Sík vidéken kissé bajos lehet, de ha nem a településen, valahol két helység között mindig akad egy mellék úti lejtő (akár határi, erdei út), ahol ezt be kell gyakorolni.
Te is megkérheted őt arra, hogy ezt gyakorolhasd be.
Sikeres vizsgát kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!