Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet e egészséges normális...

Lehet e egészséges normális jövőm így? Én már lemondtam az életről. 19/l

Figyelt kérdés

Pszichiátrián voltam egy hete és rivotrilt adtak. Azt mondják nem lehet rá inni, a legkeményebb legerősebb nyugtatók egyike. Gyakorlatilag lehetetlen róla leállni így egész életemben gyógyszerfüggő leszek. Gyakorlatilag nincs jövöm mert bukásra állok egy csomó mindenból és nem lesz szakmám. Anyukám is konkrétan gyógyszeres, nagyon rossz az állapota. Nem fogok tudni miből megélni és sajnos olyan úton kell majd pénzt keresnem, amivel egy életre megaláznám magam. Egyetlen értékes dolog van bennem a testem. De lassan az sem lesz mert a gyógyszerek és az egészségtelen életmód tönkretesz. Szörnyűket olvastam a Rivotrilról és nagyon aggaszt hogy nem lehet rá inni. (Nem vagyok alkoholista, sohasem voltam még részeg pont ez aggaszt engem hogy soha sem próbálhattam ki és ahogy látszik nem is fogom) Fiúm sohasem volt még nem is kellek senkinek. (Pedig ha gondoskodna rólam az sokat segítene lenne tamaszom) A rivotril előtt sertalint szedtem amit lecseréltek és nem értem az okát. Nyomoruságos gyógyszerfüggő k*rva vagyok.

Tisztában vagyok azzal hogy ott b*sztam el hogy többet foglalkozom a müveszettel, rajzolással mint a tanulással. A tanárok szerint hajléktalan leszek meg nem lesz fedél a fejem felett, reménytelen vagyok.

Nem szeretek erre gondolni de hátha meghalnék úgy hogy a rivotrilra iszok. Úgy sincs már értelme. Most hogy nemrég ott voltam a pszichiátrián teljesen megtörtek, nem találom helyemet a világban. Más van így pszichiátria után? Azt inkább nem is reszletezném mik történtek velem ott :(

Öngyilkosságtól a pszichiária tántorít el. Mert ha nem sikerülne visszavisznek oda és rosszabb lesz a pokolnál. (Mert ugye elvileg az öngyilkosok a pokolra jutnak elvileg)

Elcsesztem vagy innen még helyre lehet hozni az eletemet?

Bocsanat a panaszkodásért

2022. máj. 29. 22:32
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan azért érzed reménytelennek az egész életedet, mert nem ihatsz alkoholt? Ez már tényleg nevetséges.

Eddig itt sírtál, hogy milyen szörnyű életed van, meg hogy sehogy nem bírod ki gyógyszer nélkül. Most felírták a gyógyszeredet, de neked így sem jó, mert hát akkor nem lehet inni.

Döntsd el, hogy mit akarsz: gyógyszert szedni, vagy iszogatni.

Eddig azt állítottad, hogy csak vegetálsz, most meg kiderült, hogy társaságba, meg szülinapokra járkálsz. Úgy néz ki, hogy nincsenek neked olyan nagy problémáid.

2022. jún. 2. 22:15
 42/56 A kérdező kommentje:

Nem járkálok csak szeretnék. És felek a emberek között nagyon szorongok is. Pont azért lenne jó az alkohol mert oldaná a feszültséget, gátlásokat. A reménytelenséget a tanulas miat érzem ugyanis több tantárgyból is bukásra állok. Én nem vagyok egy átlagos tinilány. Például nem sminkelek.

Szeretek kimozdulni természetben lenni mert félek a társaságban. Szeretek rajzolbi is például. A gondok amugy a jövöm miatti stresszelés miatt is vannak. Többet foglalkozom a rajzolással mint a tanulással és emiatt bűntudatom is van. Eléggé magamba forduló vagyok.

2022. jún. 2. 22:38
 43/56 anonim ***** válasza:
0%
Jaj hagyjuk már ezt a nem vagyok olyan, mint a többi lány szöveget. Mi lenne, ha egyszer kipróbálnád azt, amit a "többi lány"?
2022. jún. 3. 09:42
 44/56 anonim ***** válasza:
19%
cuki lehetsz kérdező <3
2022. jún. 3. 12:37
 45/56 anonim ***** válasza:
80%

#43.

Az senkinek nem jó, ha magára kenyszerít olyan dolgokat, amiket ő nem élvez és még csak nem is lesz jobb tőlük az élete. Ha nem akar sminkelni a Kérdező, akkor ne sminkeljen. Én gyakorlatilag semmiben nem vagyok olyan, mint a többi ember, mégsem fordultam fel ettől. (Amúgy meg én sem sminkelek, de ezt nem tartom egy fontos tulajdonságnak. Nem ez határoz meg valakit.)

"Pont azért lenne jó az alkohol mert oldaná a feszültséget, gátlásokat. A reménytelenséget a tanulas miatt érzem ugyanis több tantárgyból is bukásra állok."

Semmi esetre ne a tudatmódosító szerekben keresd a megoldást a problémáidra. Az alkohol meg a drogok egyébként is butítanak, tehát ha elkezdenéd fogyasztani őket, utána még rosszabbul teljesítenél mindenben.

Még az is jobb lenne ezeknél a szereknél, ha tovább rajzolgatnál tanulás helyett. Ha ezt tennéd, nagyon gagyi munkád lenne kevés pénzért, de legalább nem lennél sem függő, sem hülye. Ha meg még tanulnál is, akkkor valószínűleg teljesen átlagos életed lehetne, ugyanúgy, mint másoknak.

2022. jún. 3. 17:49
 46/56 anonim ***** válasza:
37%
na és adja már a cucc az élvezeti faktort?
2022. jún. 6. 21:10
 47/56 A kérdező kommentje:
Igen, sokkal jobb így.
2022. jún. 8. 21:54
 48/56 anonim ***** válasza:
25%
na jol van akkor buborék, aztán csak csinján a piával ha majd neki állsz, és jó tanulást
2022. jún. 8. 21:58
 49/56 anonim ***** válasza:

nem értem mit rinyálsz itt az alkohollal,15 éve szedek napi 2 mg rivotrilt es 3mg frontint,alkoholista vagyok,meg még sok egyébfüggő

de soha eszembe se jutott h ne igyak mer bevettem nar a gyögyszerem 😂

2023. jan. 2. 16:21
 50/56 A kérdező kommentje:

Itt 50 mg Sertralinról van szó

Sajnos ahhoz hogy le tudjak allni a gyógyszerről egy szerető fiú társra, szerelemre lenne szüksegem. De ahhoz hogy szerezzek egy fiút ahhoz el kell mennem szorakozóhelyre ahová meg nem mehetek mert nem ihatok alkoholt a gyógyszerszedes miatt.

Ördögi kör

2023. jan. 2. 17:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!