Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet e egészséges normális...

Lehet e egészséges normális jövőm így? Én már lemondtam az életről. 19/l

Figyelt kérdés

Pszichiátrián voltam egy hete és rivotrilt adtak. Azt mondják nem lehet rá inni, a legkeményebb legerősebb nyugtatók egyike. Gyakorlatilag lehetetlen róla leállni így egész életemben gyógyszerfüggő leszek. Gyakorlatilag nincs jövöm mert bukásra állok egy csomó mindenból és nem lesz szakmám. Anyukám is konkrétan gyógyszeres, nagyon rossz az állapota. Nem fogok tudni miből megélni és sajnos olyan úton kell majd pénzt keresnem, amivel egy életre megaláznám magam. Egyetlen értékes dolog van bennem a testem. De lassan az sem lesz mert a gyógyszerek és az egészségtelen életmód tönkretesz. Szörnyűket olvastam a Rivotrilról és nagyon aggaszt hogy nem lehet rá inni. (Nem vagyok alkoholista, sohasem voltam még részeg pont ez aggaszt engem hogy soha sem próbálhattam ki és ahogy látszik nem is fogom) Fiúm sohasem volt még nem is kellek senkinek. (Pedig ha gondoskodna rólam az sokat segítene lenne tamaszom) A rivotril előtt sertalint szedtem amit lecseréltek és nem értem az okát. Nyomoruságos gyógyszerfüggő k*rva vagyok.

Tisztában vagyok azzal hogy ott b*sztam el hogy többet foglalkozom a müveszettel, rajzolással mint a tanulással. A tanárok szerint hajléktalan leszek meg nem lesz fedél a fejem felett, reménytelen vagyok.

Nem szeretek erre gondolni de hátha meghalnék úgy hogy a rivotrilra iszok. Úgy sincs már értelme. Most hogy nemrég ott voltam a pszichiátrián teljesen megtörtek, nem találom helyemet a világban. Más van így pszichiátria után? Azt inkább nem is reszletezném mik történtek velem ott :(

Öngyilkosságtól a pszichiária tántorít el. Mert ha nem sikerülne visszavisznek oda és rosszabb lesz a pokolnál. (Mert ugye elvileg az öngyilkosok a pokolra jutnak elvileg)

Elcsesztem vagy innen még helyre lehet hozni az eletemet?

Bocsanat a panaszkodásért

2022. máj. 29. 22:32
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
91%
Mit tanulsz?
2022. máj. 31. 21:01
 22/56 A kérdező kommentje:
Környezet védelmet ( környezet védelmi technikus szakma )
2022. máj. 31. 21:41
 23/56 anonim ***** válasza:
0%

Ezt nem érzem. 0,25 mg-nak a negyedét szeded? Az placebó adag.

0,25 mg az 0,5 mg-os fele. Ezt a 0,25 mg-ot hogy vágod négy részre?

0,25 mg is mini adag. Alváshoz 0,5-1 mg-ot szoktak adni. Azaz, 1 vagy 2 szemet 0,5 mg-osból.

2022. jún. 1. 01:41
 24/56 anonim ***** válasza:
0%

Folyt

Vagy 0,25 mg-ot, azaz negyed milligrammot szedsz? Ha nem jó, hagyd el és vegyèl sedogelatot.

2022. jún. 1. 01:44
 25/56 anonim ***** válasza:
32%
De sertalinnel akarja szedni a sedogelatot. Azt meg nem írnak fel neki. Én szedtem régebben, de már nem is emlékszem a hátására. De tudom hogy antidepresszáns, úgynevezett szelektív szerotoninvisszavétel-gátló (SSRI).
2022. jún. 1. 03:32
 26/56 A kérdező kommentje:
A 0.25 miligrammnak szedem a negyedét ( a 0.25 miligrammosat kell negyedre vágnom)
2022. jún. 1. 09:47
 27/56 A kérdező kommentje:
Ma sem aludtam amugy gyakorlatilag egész nap fáj a fejem a fáradságtól ráz a hideg kb vegetálok. Ha nem kapom vissza akkor max alkoholt iszok és akkor semmilyen szart nem nem veszek be és iszok estére egy kis vörösbort. Én belőlem már úgy sem lesz senki. Ugyanott tartok mint a sertalin elött. Éjjel fent vagyok nappal alszok. Ez nem élet.
2022. jún. 1. 09:52
 28/56 A kérdező kommentje:
A sertalin szerotonin visszavétel gáló volt azert fáj a homlokom közepe mert nem kapom. A szerotonin szintemnek kell. Ha nem kapom vissza mar csak az alkohol segithet a szerotonin szintemen.
2022. jún. 1. 11:25
 29/56 anonim ***** válasza:
32%
Ember, keress már egy másik orvost, ezeket rossz olvasni
2022. jún. 1. 17:24
 30/56 anonim ***** válasza:
28%

sertralint tudsz online rendelni csak szolok... ha ez kell az életedhez rendelj

bár ennélkül is menne ha nagyon akarnád

2022. jún. 1. 19:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!