Ez a mindfulness micsoda?
Figyelt kérdés
Pszihiátert keresek figyelemzavarra. Találtam egy rendelőt, átnéztem, hogy kik a szakemberek, és az egyiknél erre a mindfulness valamire lettem figyelmes. Aztán láttam írnak erről az oldalukon, hogy ez ilyen buddhista meditáció, amivel a tumort is meg lehet előzni például. Szóval elég áltudományos dolognak tűnik.2022. máj. 24. 08:31
1/4 anonim 

válasza:

Egy meditációs módszer. Viszonylag egyszer. A lényege hogy egyre inkább átéled az aktuális jelent (felesleges gondolkodás nélkül) és így több energiád marad. Nem kell benne hinni, csak megfelelően és rendszeresen gyakorolni. Hatásos lehet mint ahogy más meditációs módszerek is. Persze azért csodát nem kell tőle várni, de korlátok közt elég hatékony.
3/4 anonim 

válasza:

Figyelemzavarra egyébként nagyon jó lehet. Csakis ajánlani tudom ;)
4/4 anonim 

válasza:

1-es jól mondja. Rák ellenes hatása nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!