Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mindfulness tréninggel,meditál...

Mindfulness tréninggel,meditálás sál van valamilyen tapasztalatod?

Figyelt kérdés
Illetve bármilyen meditációs technikával.Állitólag súlyos depresszióra találták ki de nem tudom miért is segítené a depressziót pont a meditálás,én inkább valamilyen felpörgést tapasztaltam ami inkább rossz volt mint jó.
2020. máj. 12. 18:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen van, Spanyolországban tanultam tavaly szorongásra többféle meditációs technikát. Főképp a Metta Bhavana meditáció használt nekem.

Mire lennél kíváncsi?

2020. máj. 16. 00:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Mennyire volt hasznos?Megváltoztatta az életed és azóta mindent másképp látsz,gyógyszereket eldobtad stb?Vagy csak egy kicsit relaxáltabb lettél?Mindfulnessnél is van aki ódákat zeng más meg kb semmi hatását nem érzi
2020. máj. 17. 11:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kicsit segített, de az életemet nem változtatta meg. A gyógyszert pedig nem eldobtam, fokozatosan tettem le. Nekem az változtatta meg az életemet. Csak a kémiai egyensúlyt hozza létre az agyban és megszünteti a legkellemetlenebb tüneket.
2020. máj. 17. 15:53
 4/4 anonim ***** válasza:

3. TUDATOS LÉGZÉS (tudatos jelenlét meditáció Dr. Perczel-Forintos Dórával)

nekem kicsit segit a streszoldásba. youtubon van ez.

márc. 4. 15:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!