Miért vagyok egész nap magammal elfoglalva?
Csak magamat figyelem, kifelé már nem igazán tudok figyelni.
Tvt nem nézem mert akkor nem magamra figyelelek.
Néha direkt tele eszem magam hogy magam tudjam figyelni, mennyire rosszul vagyok ettől.
Ha nem érzek semmi bajt magamon akkor azért vagyok ideges hogy miért nem érzek semmit .. nagyon beteg vagyok????
Vagy ezt már unalmamban csinálom?
Hány éves vagy? Tanköteles korú? Munkahelyed van?
Családod/felmenőid? Nagyszülők? Testvér(ek)/unokatestvér(ek)?
Önkéntes munka? Tanfolyami lehetőségek keresése?
Több oka is lehet. Pl generalizált szorongás és/vagy pánikbetegség: az illető párszor rosszul volt, fél az újabb rosszulléttől és a tünetektől, ezért ellenőrzi magát. Ettől persze tüneteket érez, amitől bepánikol. Ez egy tankönyvszerű önbeteljesítő jóslat.
Lehet kényszerbetegség is, csak te nem kényszeresen takarítassz pl, hanem magadat figyeled.
Lehet unalom, magány is, amikor annyira ráérsz, hogy nagy kínodban nem tud az agyad mivel foglalkozni, így önmagával foglalkozik.
Ezek közt lehetnek átfedések is, egy kis ez, egy kis az. A mentális betegségek a legritkább esetben vannak önmagukban. Egy kényszeres gyakran pánikol is, egy depressziós gyakran szorong, stb. Az okot kell kitalálni, és elmúlasztani, kezelni.
Az unalmat házilag is el lehet, menni kell dolgozni, tanulni, vagy lehet sportolni, nyelveket tanulni, túrázni, stb. Depresszióhoz, kényszerhez szakember kell.
32 éves vagyok
Munkám nincs
Egyedül élek
Családom innen 50 kmre lakik
Dolgoztam még múlt héten.
Már nem
Mert ott is egyedül voltam
Még van pénzem és Július egytől mehetek dolgozni de addig össze kellene Szedjem magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!