Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek? már 6hós és még...

Mit tegyek? már 6hós és még mindig kínlódok egész nap. Gyakran kell büfiznie de nagyon nehezen büfizik egész nap ezzel vagyok elfoglalva , aludni is alig alszik. Lehet hogy refluxos? Erre van gyógyszer?

Figyelt kérdés
2021. júl. 12. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Gyerekorvos. Itt nem okosabbak, mint ő.
2021. júl. 12. 20:35
 2/4 anonim ***** válasza:
35%
Fél éves, könyörgöm, persze, hogy vele vagy elfoglalva.
2021. júl. 12. 20:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Az enyem refluxos volt, kinotte. Mit ertesz az alatth gyakran kell bufiznie? Alap esetben etetes utan vallra teszed es addig setalsz, addig paskolgatod amig feljon a legbuborek, ujabb csak akkor kepzodik ha mondjuk kapkodja a levegot siras kozben vagy ujra eszik. Szilard etel bevezetese gyakran segit a helyzeten, plusz bufizteto cseppek tapszer/szoptatas elott.

A refluxos babak visszabukjak a kajat, de az nem büfi.

2021. júl. 12. 23:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok benne biztos, hogy a büfi a baj. Egy 6 hónapos gyereket már nem kell büfiztetni. Megoldják maguk. Már nem olyan az emésztőrendszere, hogy atfolyik rajta minden. Mi sem bufizunk minden kaja után. Már neki sem feltétlenül kell. Gondolom már ül, esetleg mászik. Már nem hiszem, hogy attól kéne tartani, hogy a levegővel visszajövő kajába belefullad.
2021. júl. 13. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!