Mentális betegek egy részét miért nem százalékolják le?
Privátban levelezhetünk erről. Ide a nyílt fórumra nem szeretnék magamról kiírni olyan dolgokat, amik nem tartoznak a nagyközönségre.
1-es válaszoló voltam.
Én igaz sosem szedtem gyógyszert , de mentális betegségem van, szociális fóbia. Viszont a munkámban nagyon precíz vagyok.Nem nagyon tudna belekötni senki sem, ha akarna akkor sem.Úgyhogy egyáltalán nem hat ki a munkámra...pontosabban a betegségem ösztökél arra hogy még maximalistább legyek, hogy még véletlenül sem adjak senkinek sem támadási felületet.
A másik probléma ezzel csak az, hogy Magyarországon élünk, ahol az emberek leszázalékoltatnák magukat,és mellette ugyanúgy 8 órába ugyanazt a munkát végeznék mint egészségesen.Menne az ügyeskedés, ahogy országunkban ez mindig is jellemző volt kisebb de akár nagyobb körökben is!
A betegnek miért lenne jobb, ha leszázalékolják? Gondolom, most kap egy viszonylag normális fizetést. Ha leszázalékolnák, jóval kevesebbet vinne haza.
Amúgy megértem, miért zavar. Ugyanez van sok munkahelyen az idősebb, "pár éve van a nyugdíjig" kollégákkal, a kisgyerekesekkel, a várandós kismamákkal (volt olyan kismama kolléganőm, akin negyedannyi projekt volt, mint a kollégáin, teljes munkaidőben).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!