Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kiégés, vagy depresszió?

Kiégés, vagy depresszió?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben, kb 6 hónapig érzelmileg megterhelő helyzetben voltam. Nem siránkoztam, nem panaszkodtam, ahogy tudtam megoldottam a helyzetet, a mindennap dolgaim is ugyanúgy elvégeztem. Ez már megoldódott, viszont kb 2 hónapja lehangolt vagyok, a barátaimhoz valahogy nincs türelmem úgy mint lenni szokott, hamar kifáradok a szellemi tevékenységekben, nehezen koncentrálok, érzelmileg fásultnak érzem magam. A mindennapi dolgaim gond nélkül ellátom, bár több energia kell, mire rászánom magam, a bioritmusom nem változott, az étkezésem sem, viszont az örömöt valahogy nem érzem át annyira, mint szoktam. A hobbijaim is ugyanúgy teszem, bár mintha nem a megszokott lelkesedés volna bennem. Ezek a tünetek depresszióra, vagy érzelmi kiégésre, érzelmi fáradtságra utalnak?
2022. máj. 11. 15:36
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Rhodiola rosea.ha turbóagyat akarsz.
2022. máj. 11. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!