Mit tehetek ha értelmetlennek és kiüresedettnek érzem az életem?
Álltalában lehangolt vagyok és kedvtelen.Kerülöm az embereket és a beszélgetést. Javarészt csak aludni szeretek de mintha mindig fáradt lennék.
Az érdeklődésem elvesztettem azon dolgok iránt amiket korábban kedveltem.
Ez normális így?
Korábban jártam szakemberhez,de nem segített érdemben,ellenben nagyon drága volt,így rájöttem hogy ezt magamnak kell megoldanom. De bármit is próbáltam ki,nem segített hosszútávon. A rendszerezett életmóddal és a sportal próbáljoztam,valamint még gyógynövényekkel de semmi nem javította az alvásom minőségét,sem energikusabbá nem tett,a motovációmat tekintve végképp semmi. Minden napomat ugyanolyannak érzem évek óta,olyan szinten mintha egy börtönben élném a nagyjából ugyanolyan napjaim. Így hát az alvás lett a legkedvencebb foglalatosságom.
Lehet ez kiégés vagy depresszió?
És családállítással még nem próbálkoztál? Nem voltam még, meg tőlem eleve távol állnak az ilyen dolgok, de a környezetemben sok embernek segített. Vagy esetleg, ha hasonló beállítottságú emberekkel beszélgetnél? Mindenképp fontos lenne szerintem, hogy érjenek ingerek. Mert az ingerszegény élet nagyon lehúzza az embert.
Elképzelhető, hogy ez depreszió, de az már jó, ha felismerted, hogy probléma van.
Esetleg facebookon is beléphetsz csoportokba, bármilyen témakörben ami érdekel és ott is kommunikálhatsz emberekkel. Talán kezdésnek jó lehetne.
25 éves vagyok és férfi.
Arra is gondoltam hogy felkeresek egy legkevésbé sem fanatikus spirituális közösséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!