Úgy érzem csak az nyugtatna meg ha kibeszélhetném a dolgokat, amiket küldenek nekem. Segélyhívó erre jó?
Képtelen vagyok ezzel magamban megbirkózni, azért is találtam ezt a fórumot, kisvárosban lakom és alig lehet bejutni pszicholgushoz, meg erre nem is ő kellene, már voltam amúgy is. Hanem egy empatikus valaki, akinek részletesen elmondhatom hogy milyen jeleket kapok.
Írtam már egyszer ki egy skizofréniaval kapcsolatos kérdést, de ott sem hittek nekem. Az elmúlt egy hétben több olyan napom is volt, ahol már bizonyossá vált hogy megfigyelnek. Ma is brutális jeleket kaptam, úgy gondoltam hogy végső esetben felhívom a segélyhívót, hogy ott részletesen elmondhassam. Ők meghallgatnak?
11-es vagyok, és bár nyersen, de semmi nem normális nincs a válaszombam. Ha tetszik, ha nem, súlyosan beteg vagy fejben. Nem, az nem jel, hogy egy számodra vadidegen meghal, és te ezen kibuksz... Nem, az sem jel, hogy más ugyanazzal a névvel él, mint te. Tudod te, hány Kovács István, meg Kiss Piroska él teljesen azonos névvel? Nem gondolom, hogy Kossuth Lajos szintű névvel élnél, amivel ez tényleg egy igen meglepő jelenség lenne. Na, ilyen kaliberű "jeleket" vélsz te felfedezni.
Egyébként nem, nincs ilyen, hogy irányított tündérmese... Aki megtalálja élete szerelmét és egészséges gyerekeik születnek azoknak se látot az életét ténylegesen, fogalmad sincs, miket éltek már meg, tragédia meg velük is történhet bármikor, bár ne adja Isten! Ha hiszed, ha nem, mindenkinek meg kell küzdenie a dolgokért, neked jelenleg azzal, hogy keresel egy normális pszichiátert.
Megnyugtató lenne ha igaz lenne amit mondasz, de nem az
Es ezt csak az láthatná aki a fejemben van
Nem vagyok Kossuth Lajos, gyakori a nevem, de pont akkor bekuldeni a saját nevem a születési évemmel egy halott videója alatt, mikor a leginkább érzem a megfigyelést, az direkt kicseszés
Abban meg egyetérthetesz, hogy nagyon más sorsot szánt az élet annak, aki egy egészséges nagy normális családból származik és 20 évesen megtalálja a nagy szerelmet, akivel még hasonlítanak is, mint nekem, aki egyke, egy mentális beteg családból jön, MINDIG MINDEN a legrosszabbul jon ki az életében és 2 éve megkaphatott volna valamit, amire egesz életében vágyott, de egy ilyen hihetetlen filmszerű járvány azt is elvette. PONT akkor mikor megkaphatta volna 7 év várakozás után.
A pszichiáter sem tud erre mit mondani
Szóval gyakori neved van és beütött a covid... A covid szerinted mást nem érintett rosszul? Szinte mindenki megszívta így vagy úgy, ez sem egyedi. Vadidegen meg a te neveddel beküldte egy halott videója alá a te születési évedet? Jaj...
Az pedig hogy jön ahhoz, hogy ki mikor találja meg élete párját, hogy egyke vagy? Ha lenne egy terrorizáló, agresszív tesód az jobb lenne? Én családom is gázos pszichésen és mégis tíz éve boldog párkapcsolatban élek... Nincs összefüggés. Azt pedig nem tudod, hogy az áhított család tíz év múlva nem válik el, vagy nem lesznek egyéb krízisben. Filmszerű járvány, anyám. Persze, hogy nem tud mit mondani a pszichiáter, most bólogasson a hülyeségre?
Annyira csak nem lehet boldog az a 100 éves csodakapcsolat ha gyakorin labilis emberek undorito szekálásával akarod kiélni magad.
Egy kapcsihoz meg nem nagyon kell orvosi diploma. Nem nagy érdem, Borsodban is jo sokan kapcsolatban vannak, jo sok gyerekkel.
Ki mondta, hogy csodakapcsolat? 😃 Mint mindenhol, itt is vannak problémák, de megharcoljuk együtt. A gyakorizásnak meg mi köze ahhoz, hogy kinek milyen a párkapcsolata? 🤔 Semmilyen undorító szekálás nincs itt, rajtad kívül mindenki adja a zöldet nekem, mert van realitásuk. Segíteni akartam, de te kötöd az ebet a karóhoz (egyre durvább személyeskedéssel), de be kell lássam, hogy azoknak volt igazuk, akik hagyták is a kérdésedet a francba, okkal nem ír neked rajtam kívül már senki sem, és ők teszik jól.
Az orvosi diploma sem tudom, hogy hogy jön ide, sem Borsod, sem az, hogy ki hány gyereket vállal. Te most burkoltan cigányozol? Nem nagy érdem most meg? Nem tudom, ki rinyált nemrég arról, hogy neki még párkapcsolata sincs, akinek ez összejön annak irányított tündérmese az élete, meg mutogatott a teljesen irreleváns egykeségére, mintha annak köze lenne a párkapcsolatokhoz. 😅
Na mindegy, a továbbiakban remélem nem futok bele a rendkívül nívós kérdéseidbe. Tegyél akkor alusapkát a fejedre, és az összes azonos néven élő embert szólítsd fel egyenként, hogy változtassanak azonnal nevet... (utóbbi nyilván irónia, még a végén komolyan vennéd). Csáó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!