Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Úgy érzem csak az nyugtatna...

Úgy érzem csak az nyugtatna meg ha kibeszélhetném a dolgokat, amiket küldenek nekem. Segélyhívó erre jó?

Figyelt kérdés

Képtelen vagyok ezzel magamban megbirkózni, azért is találtam ezt a fórumot, kisvárosban lakom és alig lehet bejutni pszicholgushoz, meg erre nem is ő kellene, már voltam amúgy is. Hanem egy empatikus valaki, akinek részletesen elmondhatom hogy milyen jeleket kapok.

Írtam már egyszer ki egy skizofréniaval kapcsolatos kérdést, de ott sem hittek nekem. Az elmúlt egy hétben több olyan napom is volt, ahol már bizonyossá vált hogy megfigyelnek. Ma is brutális jeleket kaptam, úgy gondoltam hogy végső esetben felhívom a segélyhívót, hogy ott részletesen elmondhassam. Ők meghallgatnak?

2022. máj. 6. 23:56
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
94%

A segélyhívó arra való, hogy azonnal mentőt, tűzoltót, rendőrt lehessen hívni balesethez, rosszulléthez, bűncselekményhez.

Lelkisegély-szolgálatot hívj.

2022. máj. 7. 00:07
 2/27 anonim ***** válasza:
56%
Hívd őket, ha gondolod! Viszont a legfontosabb: menj terápiába!
2022. máj. 7. 00:08
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Milyen jeleket kapsz?
2022. máj. 7. 00:10
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy én fogtam ki egy kiégett embert a lelkisegélyen... de 5 perc után rányomtam a telefont.. bunkó volt és lekezelő.. soha többet nem fogom őket felhívni. :)

Jó, nyilván nem voltam krízis helyzetben, tehát nem akartam öngyilkos lenni, de nagyon nagy szükségem lett volna valakire, aki meghallgat. :)

2022. máj. 7. 09:49
 5/27 anonim ***** válasza:
Uh, ha nem titok, hogy viselkedett? Én pszichológusban fogtam ki egyszer egy borzasztó lekezelő, hímsovén vén idiótát...
2022. máj. 7. 11:33
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Én meghallgatlak szívesen,írj, ha gondolod.
2022. máj. 7. 15:00
 7/27 A kérdező kommentje:

Lelkisegélyre gondoltam…

Félek attól is. Teljesen egyedül vagyok a gondolataimmal, halálfélelemem van, közben meg alig várom hogy meghaljak.

Folyton összefüggő jeleket küldenek a telefonomon keresztül és senki nem hisz nekem, senki nem látja

Most tegnap Berki halála kapcsán is kaptam őket. Ilyenkor érzem/tudom, hogy minden apró mozzanatunk itt irányítva van a földön. Fe főleg az egyém

Először instagramon egy régi kollegám ismerősével kapcsolatban láttam hogy a barátja mazsinak, nyilván a haláleset miatt kattinotottam rájuk. Erre szinte semmi esély nem volt.

Miutan ettől kikeszultem, tiktokon felugrott egy video róla, ahol az első kommentelőnek ugyanaz az vezetek és keresztneve mint nekem és ugyanaz a születési évünk.

Ettől teljesen kiborultam, panikrohamot kaptam és bőgtem

Ilyen jelekből kapok egy nap sokat.

Ilyenkor érzem hogy röhög rajtam az a valaki aki irányít…

De a pszichiáter sem hitt nekem.

Senkihez nem tudok fordulni

2022. máj. 7. 20:48
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogsz olyan embert találni, aki ezeket elhiszi neked, viszont pszichiátriai kezelésre szorulsz. Hogy gyógyszeres vagy terápiás, azt majd ő eldönti. A te szenvedésed szűnne meg a megfelelő kezeléstől.
2022. máj. 7. 20:54
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert ezek nem valós dolgok. Szakember kellene neked, mert tényleg valótlan dolgokat látsz. Most mi a nagy szám abban, hogy valakinek ugyanaz a neve, mint neked? Vagy az, hogy kb. ismerősödnek az ismerőse ismeri Mazsit? Ebben mi az irányítás?
2022. máj. 7. 21:28
 10/27 A kérdező kommentje:

Az, hogy összefüggnek.

Pont mikor a legrosszabbul vagyok, akkor bevágnak egy ilyen durva jelet. Egy nap van hogy többet is.

A pszichiáter sem hisz nekem… meg nem találtam még jót

Filmszerű az életem. Olyan mint egy szappanopera. De az nem igaz, ez életem viszont igen és en vagyok az élő példa hogy ez egy játszótér

Tudnék olyat is mutatni, akinek egy tündérmese az élete, az is irányítva van

Mikor a legdurvábban kisiklott az életem, utána kezdtem el jeleket kapni. Nagyon sokat

2022. máj. 8. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!