Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen érzés a halálfélelem?...

Milyen érzés a halálfélelem? Konkrétan attól fél az ember, hogy meg fog halni?

Figyelt kérdés
2022. máj. 6. 06:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%

Mindenki, aki él, egyedi, értékes és pótolhatatlan. Gondolj csak bele, ha az évezredek során csak egyszer nem pont az a két ember találkozott volna, és nem pont akkor szerelmeskedtek volna, nem te lennél, hanem valaki más, vagy éppen senki.

Őrületes véletlen, hogy pont te létezel. Neked sikerült, a többieknek nem. Ezt a hatalmas véletlent, hogy létezhetsz, tekintsd ajándéknak, és ne tékozold el!

2022. máj. 16. 20:05
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
11, jah mondd ezt annak akinek az anyja pl elvetette a testvérét, mint nekem. Milyen egyedi lett volna ő is, mennyi egybeesés kellett ahhoz hogy megfoganjon… csak a saját anyja pont úgy döntött hogy nem kell. Így mar kicsit nehezebb értékelni az életet
2022. máj. 16. 22:25
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem, pont így lehet még inkább belátni, milyen értékes!
2022. máj. 16. 22:56
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Az az értékes hogy a saját anyám elveszi a testvérem életét? Elég gyatra logika
2022. máj. 17. 01:25
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

A te logikád gyatra. Ha a meg nem született testvéred élete nem lett volna értékes, akkor te most nem sajnálnád, hogy ő nincs.

Ha anyád megértette volna, hogy a testvéred élete milyen értékes, nem vetette volna el.

2022. máj. 17. 06:55
 16/19 anonim ***** válasza:
37%

Nem volt értékes, mert mentálisan beteg lett volna mint én

Az anyám nehéz helyzetben volt, megértem hogy elvetette

A lényeg hogy azt a szerinted nagyon értékes életet egy anya elveheti 5 perc alatt.

2022. máj. 17. 07:58
 17/19 anonim ***** válasza:
59%
Se anyám, se apám nem akart engem se. :D Anyám előttem egyszer már terhes volt, elvetette. Engem is el kellett volna. Apámat kb 8 éves koromban ismertem meg, ugyanis elhagyta anyámat, miattam. Gyerektartást kb 14 évig nem fizetett. Anyámnak is sokkal rosszabb élete lett, mert megszülettem. Apám meg most fizetheti a pszichológusomat...
2022. máj. 17. 09:04
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

16# Szerintem a magad dolgával foglalkozz és ne azzal hogy anyád kit vetetett el, mert az csak és kizárólag rá tartozik, nem rád.

Szülj te, ha annyira akarsz gyereket.

2022. máj. 17. 10:08
 19/19 anonim ***** válasza:
56%
Majd en azt tudom hogy mivel foglalkozom es mivel nem. A testveremet vetette el. Van hozza közöm drága
2022. máj. 17. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!