Milyen érzés a halálfélelem? Konkrétan attól fél az ember, hogy meg fog halni?
Van aki már várja (betegség, elhagyatottság, magány...) miatt, de van akit egyik pillanatról a másikra ér, akkor félhet tőle.
Általában az emberek félnek tőle, hiszen a létfenntartási ösztön az egyik legerősebb ösztöne az élő szervezeteknek (növények, állatok, ember).
Én két nőgyógyászati kisműtét előtt éreztem halálfélelmet. Szó szerint biztos voltam benne, hogy nem fogok felébredni.
Amikor autóbalesetem volt (elém vágott valaki, megálltam és hátulról belém szállt a mögöttem jövő), akkor nem éreztem semmit. Megnéztem, hogy az akkori párom és a kisgyerekem jól vannak-e. Később azért kijött rajtam az ideg.
Pánikbeteg is vagyok, az megint egy másik érzés. Ott a borzalmas félelem elönti az embert, minden szétcsúszik, stb.
És még lehetne sorolni. Ezek különböző érzések.
Én pánikbeteg vagyok, van hogy naponta több rohamot is kapok, mert beüt a gondolat hogy egyszer meghalok. Plane ha fel van kapva egy celeb halálhíre mint például ugye ma is.
Pokoli állapot. Nem tudom leírni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!