Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mindennap temetőre menni nem...

Mindennap temetőre menni nem kicsit sok?

Figyelt kérdés
Nagyim februárban múlt 1 éve, hogy meghalt nagyapám 5 hónapja. Anya és a testvére mindennap mennek hozzájuk amibe nem szólunk bele, de szerintem ez nem tesz jót nekik. Mióta meghaltak mindennap mennek, ha olyan munkahelyük lenne, hogy nem tudnának menni vagy messze lenne mit tennének. Szerintem kicsit túlzás ez a mindennap.

2022. máj. 4. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
El kéne engedni.
2022. máj. 4. 17:29
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
Ez már kóros, mivel van egy gyászidőszak, ami kb. 3-4 hónap. Ezt pszichiáter mondta. Itt akkor probléma van. Szerintem is el kellene engedni.
2022. máj. 4. 18:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ott van a munkahelye, akkor nem.
2022. máj. 5. 03:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Mindennap én sem tudnék menni (édesanyám hunyt el viszonylag fiatalon.) Akármilyen mélységesen is kötődtünk egymáshoz, nem érezném normálisnak a napi szintű látogatást - 2 és fél éves a haláleset, illetve a temetés.

Ha hétvégenként mennének - akár heti egy vagy két alkalommal - nem lenne gond szerintem. Ellenőrzésképpen is érdemes meglátogatni a sírhelyet, nem-e rongálódik meg valamilyen formában, stb.

2022. máj. 8. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!