Van olyan ismerősöd, családtagod aki öngyilkos lett? Mi történt vele?
Tudsz e részleteket, hogy hogy lett öngyilkos, hogy találtak rá ilyesmi, hány éves volt akkor? Hogy teltek utána a napok, évek utána?
Olyan történetekre vagyok kíváncsi, ahol ténylegesen meghalt az illető öngyilkosságban.
Nem muszáj, csak olyan írjon aki szeretne.
Az egyik ismerősöm testvére 18 évesen szerelmi bánat miatt vonat elé ugrott.
Az anyukája azóta is végtelenül szomorú miatta, ami természetes.
A testvére is sajnálja, plusz ezután méginkább kibukott az anyukából, hogy mindig is ő volt a 'kedvenc' vagy hogy mondjam (ez előtte is érezhető volt, utána meg pláne; mármint aki meghalt gyermek)
A sógornőm nagyapja felakasztotta magát a kamrában (1954), mert nem tudta elviselni, hogy minden vagyonától megfosztotta a szocializmus (tsz). Nem láttam az arcát. Fiatal voltam, nem engedték, hogy lássam.
A feleségem unokatestvére 35 évesen mérget ivott a nyaralójukban, mert az új felesége halálba kergette őt a volt felesége miatt. Nagyon nyugodt, sápadt volt az arca.
Mindnyájunkat megviselt a halálesetük. Ebbe előbb-utóbb beletörődik az ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!