Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Annyira durva hangulatingadozá...

Annyira durva hangulatingadozásaim vannak, hogy senki nem maradt már körülöttem. Hogyan keressek szakembert?

Figyelt kérdés
3-4napot boldog vagyok, mindent vibárlóan látok majd utáni egyik óráról a másikra kedvem sincs kikelni az ágyból. Sokszor a jobb napjaimon kitűzök egy célt, amit meg is valósítok. A megvalósítás után azonban elmarad az öröm, mert visszaesek a depis állapotba. Éreztem, hogy ez az ingadozás a közelemben lévőket is terheli, így teljesen elszigetelődtem mindenkitől az utóbbi 1 évben és sokszor már a társaságot is tehernek élem meg. Szeretnék szakemberhez fordulni, mert nem bírom tovább. Ti hol találtatok? 25L

2022. ápr. 30. 23:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Csak nekem tűnt fel, hogy itt kb majdnem minden kérdés alá be van írva a borderline? Ezek szerint minden ember az aki belép a gyakorira?
2022. máj. 1. 19:09
 12/16 anonim ***** válasza:
59%

11

Mert a fotelpszichiáterek ennyit tudnak, gyors hangulatingadozás = borderline. Pedig azok legtöbbször nem arra panaszkodnak, hogy durván megy a hangulatingadozás, hanem az önsértésre, szuicid gondolatokra, instabil kapcsolatokra. Ultra rapid ciklusos bipolar? Eszébe se jut senkinek. Pedig itt elég egyértelmű utalás van arra, hogy a hangulata nem követi az eseményeket, pedig a borderline az események alapján ingadozik, csak épp nem egészséges mértékben.

2022. máj. 1. 20:44
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
De lehet ez ADHD is, unipoláris depresszió, insomnia tünete, és sok más egyéb is. Teljesen felesleges itt tippelgetni, csak azok csinálják ezt, akik nagyon szeretik eljátszani a pszichiátert.
2022. máj. 1. 20:45
 14/16 anonim ***** válasza:
45%
Adhd biztos nem.
2022. máj. 1. 21:25
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Oszt ugyan miért nem, doktor úr?
2022. máj. 1. 21:37
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Doktor úr? A hűtő meg üres.
2022. máj. 1. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!