Hogyan tovább, hogyan segítsek magamon, ha senki nem segít?
Januárban tudnak fogadni a pszichiátriai szakrendelésen (magán), van szabad időpont a honlapjuk szerint január közepére. Ennyit tudok most kihozni a dolgokból, gyógyszeres kezelést. Pszichoterápiára lenne szükségem, de itt észak-keleti kis városban, nem sok ilyen szakember van. Pszichológus több is, de nem vállalnak. Én meg kezdek lassan megbolondulni. Kisgyermekeim vannak, nem mehetek a Dunának. De nem tudom mihez kezdjek.
Munkahelyet kellene váltanom, de kb negyedévente 2-3 lehetőség van, arra ezer jelentkező (gondolom).
Van valami önsegítő könyv, vagy bármi ami segíthet?
Röviden tömören, kikészít a kolléganőm, gyomorgörccsel megyek be dolgozni, ha HO-ba kell lennem, és ő bent van az irodában (váltjuk egymást), akkor ott tesz alám a főnöknél, ahol tud. Előbb utóbb ki fog rúgni a főnököm, mert elhisz neki mindent. Ha véletlenül mindketten az irodában vagyunk, akkor pedig nyalizik nekem, amit viszont nem bírok elviselni. De a többiek sem különbek, 4-en vagyunk az irodában, de én jöttem utoljára és úgy érzem ki akarnak csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!