Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tovább, hogyan segítsek...

Hogyan tovább, hogyan segítsek magamon, ha senki nem segít?

Figyelt kérdés

Januárban tudnak fogadni a pszichiátriai szakrendelésen (magán), van szabad időpont a honlapjuk szerint január közepére. Ennyit tudok most kihozni a dolgokból, gyógyszeres kezelést. Pszichoterápiára lenne szükségem, de itt észak-keleti kis városban, nem sok ilyen szakember van. Pszichológus több is, de nem vállalnak. Én meg kezdek lassan megbolondulni. Kisgyermekeim vannak, nem mehetek a Dunának. De nem tudom mihez kezdjek.

Munkahelyet kellene váltanom, de kb negyedévente 2-3 lehetőség van, arra ezer jelentkező (gondolom).

Van valami önsegítő könyv, vagy bármi ami segíthet?

Röviden tömören, kikészít a kolléganőm, gyomorgörccsel megyek be dolgozni, ha HO-ba kell lennem, és ő bent van az irodában (váltjuk egymást), akkor ott tesz alám a főnöknél, ahol tud. Előbb utóbb ki fog rúgni a főnököm, mert elhisz neki mindent. Ha véletlenül mindketten az irodában vagyunk, akkor pedig nyalizik nekem, amit viszont nem bírok elviselni. De a többiek sem különbek, 4-en vagyunk az irodában, de én jöttem utoljára és úgy érzem ki akarnak csinálni.

2021. dec. 30. 07:58
 1/3 A kérdező kommentje:
A pszichoterápiára azért lenne szükségem, hogy felfogja végre az a hülye fejem, hogy nem a munka az első. De az én beteg sztahanovista fejem, hajtani akar, előre lépni, maximálisan teljesíteni. De minél jobban hajtok, annál rosszabb minden. Mert látják rajtam, hogy akarom csinálni. Nekem is le kellene sz*rni mindent, és csak úgy tenni mint aki dolgozik. De nem megy, jelenleg nem.
2021. dec. 30. 08:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Rengeteg szakember vállal online pszichoterápiát.
2021. dec. 30. 09:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Jobb ha erősen elgondolkozol akár egy saját vállalkozáson,vagy otthonrol végezhető munkán.mindenhol ilyenek,főleg a nők,de sok szemét pletykás férfi is van.még burn out előtt váltsál.engem is azért bántottak mert jobban dolgoztam, utána a másik melohelyen max 80szazalekot szabad dolgozni.ha kitunsz,kikezdenek.en ezért se dolgozok már így, irodában.amit tehetsz,hogy mozogsz,levezeted a stresszt és visszább veszed a munkatempot.ha nm tudsz nyalizni mert én se tudok,akkor ennél még a munkanélküliség is jobb, mintha hosszabb távon betegséget produkalsz magadnak. Tanulj nyelvet,már jobb pozícióba leszel az álláskeresők között.de ha van hobbid az is jó kikapcsolódásnak.hallgass zenét,menj olyan helyre ahol egyedül vagy és uvoltsd ki magad,sírj érted,enged ki a gőzt vhogy.max annyit megpróbálhatsz,H a kollégák gyerekeirol kérdezz,ez simán érdeklődés,nm nyalizas, biztos sok közös pont van köztetek,csak nehéz,de megér egy próbát.
2021. dec. 31. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!