Sok magán dokihoz fordultam ezzel kapcsolatban de senki nem tudta rá a választ így tőletek kérnék (Tapasztalatot, segítséget?
13-14 éves koromban kezdődött a gyakori folyásom 15 éves koromban minden napossá vált.Nem igazán tudtam erről beszélni senkivel mai napig a magán és Tb dokik kivételével. Elsősorban Tiszta ápolt nő vagyok! Soha nem váltogattam a partnereim idáig még kettő volt az utóbbival azóta is együtt vagyok.
Már voltam vele nem egy dokinál nem tudnak rá magyarázatot adni ..Én ezt nem értem nem akarom felfogni hogy napi több tisztasági betétet el kell használnom és ez normális lenne?
20 éves vagyok elkeseredtem olvastam nagyon sokat utána de nem találok meg oldást. Nem büdös néha sárgás . Ne haragudjatok ha gusztustalan ... De nem tudok már hova fordulni csajok. Valaki járt így? vagy egy nagyon jó Doki? tanács?
Egyszer volt gombám 6 hónapja kezeltek után kezelést is kaptam de ez még a gomba előtt is meg volt és most is tart.. Nézettem cisztákat mindent de semmi eltérő nincs Előre is köszönöm.
Amíg nem feltűnően büdös és színes, addig nincs baj. Vannak így páran, akiknek naponta van folyásuk (ha benézel Redditen a TwoXchromosomes csoportba szinte mindennaposak ezek a kérdések).
Kellemetlen ez, de normális. Valakinek kevés jön ritkán, másnak sok sűrűbben. Így vagy úgy, de azt jelenti, hogy működik az öntisztítás odabent.
Szedsz fogamzásgátlót? Ha a hormonháztartás nincs egyensúlyban, az okozhat ilyet. Vannak akik csak azért szednek fogamzásgátló szereket (orvos által felírva), hogy a menstruációjukat kordában tartsák, vagy hogy a folyást csökkentsék és egyéb dolgok miatt is.
Köszönöm a válaszokat!
Igen próbáltam már hüvely flóra visszaállítót Lactofeel hüvelygélt használtam nekem ne igazán vált be . Napi többször is mosakodok ahogy meg bírom oldani munkám mellett ez mellet intim mosakodót és törlőkendőt is használok . Viszont a teát mosakodni vagy inni ki próbálom hát ha valamit el érek vele . Fogamzás gátlót még ne használtam de épp napokban megyek dokihoz ki íratni tipp van-e melyik ami nem zavarja be úgy a hormont, vagy ez csak rémhír? Napokban megyek még hormon vizsgálatra is. Nagyon köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!