Milyen fóbiám lehet?
Az lenne az én problémám hogy ,,Félek” ,,Tartok” az emberektől, de csak olyanoktól akiket nem ismerek.
Példa erre:
Ma kint voltam a párommal horgászni és jött felénk egy autó és attól tartottam hogy ide jön hozzánk.
Másik példa:
Mikor a munkámmal végzek és tartok a buszpályához attól tartok hogy valaki esetleg belémköt, leszólít, kéreget
Még egy példa:
Egy iskolában dolgozom és az a munkám hogy az idegeneket ne engedjem be az iskolába, vagy ha beis jönnek nekem ki kell küldenem őket, amit meg is teszek de nagy gyomorideggel..
a munkámat nem szeretném megnevezni de remélem kitaláltátok :D
Milyen fóbiám lehet? Nagyon szégyellem
Nagyon aranyos vagy, őszintén irom!
Dehogy van "fóbiád"!
Te egy kedves, visszahúzódó, úgynevezett introvertált személy vagy aki nem szereti az idegeneket.
Ez nem betegség, nen kóros mértékű.
Nyugidj meg és éld az életedet!
Alakítsd a dolgaidat úgy hogy ne kelljen idegenekkel talalkoznod. (ezt a portás munkahelyet is cseréld át! Takarító stb ahol nincsenek idegenek, nincs tömeg)
Sok szerencsét és ne változz meg! 😇
2# Lazán diagnosztizál, kategorikusan kijelenti hogy kérdezőnek mi a konkrét baja.
Besz@rok.....
Szociális fóbia. Ez egyenlő= félelem emberektől.
Pszichoterápia vsgy gyogyszer segíthet.
Ha a kérdezőnek valódi szociális fobiaja lenne, akkor NEM tudná a munkahelyén ellátni azt a feladatát sem amit leírt.
Nincs fóbiája szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!