A fületek mellett elmegy az a mondat vagy komolyan veszitek? Milyen jeleket kerestek?
Figyelt kérdés
Ha egy szeretted család/ barát azt mondja, hogy nincs értelme élni meg akar halni. Ezt meddig veszitek nem komolyan. ( Nyílván ha letört a körme és most jajj öngyi leszek ezeket hagyjuk)
Nem az általanos tüneteket kérdem, mert azt tudom mik.
2021. dec. 23. 18:09
1/10 anonim válasza:
Elkezdi elajádékozni vagy kidobni a holmijait.
Nem vesz jövő évi naptárt.
2/10 anonim válasza:
Ismertem sajnos pár embert akik öngyilkososk lettek, egy se nyavalygott meg mondott ilyeneket előtte. Szóval nem veszem komolyan.
3/10 A kérdező kommentje:
Ejjha
2021. dec. 23. 18:26
4/10 anonim válasza:
Aki valojaban ongyilkos akar lenni, az.nem fogja ezt hangoztatni. Altalaban, dehat te ismered, hog tudd komolyan gondolja e, vagy olyan kilatastalan es boldogtalan az elete, hogy inkabb meghalna.
5/10 anonim válasza:
Igazuk van az előttem szólóknak. Aki komolyan gondolja, nem beszél róla.
6/10 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy hogyan fogalmazott. Ez fontos Kérdező!
Én is mondtam már, hogy nem bánnám már, ha vége lenne, viszont soha nem mondtam, vagy gondoltam, hogy öngyilkos leszek.
7/10 anonim válasza:
Aki komolyan gondolja nem beszél róla mert fél, hogy megállítják.
8/10 anonim válasza:
Ez nem igaz. Anyàm sokszor mondta, senki nem vette komolyan. Aztàn megtette.
9/10 anonim válasza:
#8: Sajnálom. De akkor ő volt az a bizonyos kivétel.
10/10 anonim válasza:
Inkább vegyek komolyan, minthogy neadjisten megtegye és a kérdező magát hibáztatná, hogy mért nem vette komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!