A hulye macskam belekapott a mellbimbomba, kozvetlenul a tej nyilas mellett, es picit verzik. Lehet komolyabb bajom?
Figyelt kérdés
Ma jatek kozben raugrott a mellemre es lecsuszott, es a karmaval pont belekapott a mellbimbomba, egy eleg mely seb keletkezett ott, picit verzett is. Lefertotlenitettem, de szerintetek lehet belole komolyabb bajom?2021. márc. 17. 07:46
1/5 anonim válasza:
Menj orvoshoz szerintem azért. Legalább benti macska?
Ezért tartom hülyeségnek a nagy állat mániát, nagyon nem vagyunk velük kompatibilisek ilyen szinten.
2/5 anonim válasza:
Macskákat én alapból rühellem is.Főleg mikor elkezd dörgölőzni pfff Hideg kiráz....A kérdésre válaszolva menj orvoshoz és ne engedd a lágyabb részekhez közel a drága macskuszt
#1-esnek totál igaza van🤔🤔
3/5 anonim válasza:
2-es: végre nem egy mai divatvegán állatmániás, köszi, fepontoztalak!
Persze aranyosak az állatok de nem kéne úgy kezelni őket mint egy ember(pótlékot).
1es voltam.
4/5 anonim válasza:
Hát igen.Nincs bajom velük csak ne akarjon mondjuk a számba nyalni meg ilyenek.Barátnőm mopsza is egyszer belekapott a számba és az orromba és a lábujjaimat harapdálta....Pfff gondolhatod milyen kellemes volt.Kutyákat szeretem amúgy de azért tudjon már viselkedni főleg hogy nem kölyök kutya volt már
5/5 anonim válasza:
Nekem a nyuszim kapott bele. Semmi se csináltam vele, 1 hét múlva elmúlt. Max egy fülpiszkára rácsepegtetsz betadint, és azzal lekened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!