Vagdosom magam teli van a alkarom vágásokal hogy tündesem el? nagyon meleg van és már pulovert nem birom.
Sajnos ezt neki kell megoldania. Másnak is megkellett, persze nehéz meg minden. De most kell erősnek lennie, mert később felemészti. És jpbban fog szenvedni.
Sok sikert hozzá.
Álnaív kérdés:
most, hogy vki már elmagyarázta, hogy miért is "jó" ez a vagdosás, visszakérdeznék: miért pont _így_ okoznak maguknak fájdalmat? Miért nem fut ki a világból, kezd maratoni futásba, extrém sportba, és hajtja ki magát - ezzel is iszonyat fájdalmat lehet okozni. De nem marad testi nyoma...
Korrektor valamennyire szerintem is elfedi, de tényleg leizzadhatod és látszani fog, hogy kentél magadra valamit.
Én is a szakemberre szavazok, bármi is a problémád, hidd el, hogy van más megoldás is.
Én ha szenvedni akarok, megpróbálom minél tovább tartani a planket, fekvőtámaszokat csinálok, vagy futok egy sprintet. Az első kettőt otthon is lehet. Vagy megtakarítok valami koszos dolgot, ami után látható eredménye lesz a munkámnak, ami jó érzéssel tölt el.
18: ezek szerint létezik otthon végezhető "önkínzós" sport is. Mert ugye a 17-es azt írja, hogy nem tud kimenni a lakásból az ilyen...
Pedig nagyrészt suliba is járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!