Mentális betegként normális hogy nem bírom hogy egyre jobb az ido, süt a nap es meleg van?
Ha egyre hidegebb lesz, azzal sosincs bajom, de a meleg es a napsütés engem teljesen kikeszit.
A normális emberek ilyenkor lesznek jól, en viszont egyre rosszabbul. Most is omlik rólam a víz, pedig ki van nyitva az ablak, le van húzva a redőny, de meg a beszurodo fénytol is rosszul vagyok… meg a madaraktol is…
Vegyek be több xanaxot vagy mi a megoldás?
A nyártól mar előre hányingerem van, ventillatorral is haldoklom közben.
Ugyanez.
Mások örülnek a jó időnek, napsütésnek, melegnek, én meg azoktól leszek depressziós. Egyébként én is szeretném a jó időt, de sajnos egyáltalán nem bírom a meleget, 15 fok felett már haldoklom, gyűlölöm, amikor fényárban úszik a lakás és nem látok semmit, muszáj sötétítenem. Házfestés miatt majdnem két hónapon keresztül nem voltak fent a redőnyök, azt hittem eret vágok. Egész nyáron pár centire az arcomtól megy a ventillátor, éjjelente meg tudnék halni a melegtől, nyári reggeleken olyan vagyok, mint a mosott szar, mert képtelen vagyok 40 fokban aludni.
Szoc. fóbiásként amiatt sem vagyok elragadtatva, hogy jó időben sokkal több ember van mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!