Miért pisilek be éjjelente felnőtt létemre? Részletek lent
A bepisilések 95%-ában nagyon meleg érzetem van mikor felkelek és nem jelez a baleset előtt a szervezetem, hanem a nedvesség érzetére ébredek föl. Úgy 6 dl-t szoktam kiadni amikor forró testtel ébredek. Nem betegség, nem vírus, hanem az utóbbi időben melegen takarózom. Kísérletezem, hogy mennyit takarót kellene használni, de csalóka az egész. A ház huzatos és este felé mozgás hiánya miatt fázni kezdek, ezekért takarózom melegen. Tehát azt szeretném megtudni, hogy hogyan függ össze a meleg érzettel a bepisilés és, hogy a szervezetem nem jelez?
Kiegészítés: Nem szorongásról vagy aggódásról van szó, nem dohányzom, nem iszok alkoholt...nem tudom, hogy még mit kéne írjak
Pedig az ágybavizelés jellemzően lelki okokra vezethető vissza. Persze előfordulhat mástól is.
Ébren nem szokott hasonló probléma előjönni? Talán inkontinencia kialakulása állhat a háttérben.
Esetleg arra tudnék még gondolni, hogy ha lefekvés előtt elmész kisdologra, és ennek ellenére is becsurransz, hogy nagyon erőteljesen vizesedsz, amit a szervezet nem tud máshogyan leadni, ez viszont szívproblémákra utalhat.
Ciki-nem ciki, háziorvost kellene felkeresni, neadj'isten ez egy sokkal nagyobb egészségügyi probléma előszele, és valószínűleg meg kell majd látogatnod a bábszínházat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!