Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Cataflam mint szorongásoldó?

Cataflam mint szorongásoldó?

Figyelt kérdés

Szorongásom van, nem szedek semmilyen gyógyszert. Fizikai tüneteim is vannak sajnos néha, mai izommerevségben mutatkozik meg és mintha valami ízületi gyulladásom is lenne. Ennek utóbbinak a tünetei, hogy ilyenkor az alapból szinte minden ropogó ízületeim nem a "kellemes" módon ropognak, hanem pl. a gerincem, nyakam mintha becsípődne, olyan idegi fájdalmam van, néha nagyon rossz, de van hogy csak kevésbé.

Pár napja valami miatt a bokámnál íngyulladás jelentkezhetett, nagyon fáj amikor megyek és csak bicegve tudok. Ezért vettem be cataflamot, amitől jobb lett valamivel. Viszont azt vettem észre (régebben is amikor párszor szednem kellett), hogy sokkal jobban alszom tőle, mintha az idegeimet is lenyugtatná. Ébredéskor olyan kellemesen ki tudom nyújtani magam, mint normál állapotban szinte soha.

Tapasztalta valaki ezt a hatását? Talán folyamatos gyulladásban lehet a szorongás miatt a testem és ezért vannak ezek a tünetek? Nagyon régen nem éreztem már magam tényleg jól és ténylegesen relaxáltnak.

2022. ápr. 21. 15:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én értem, kérdező mire gondolsz. De ez csupán tényleg alaptalan placebo.

Szorongásos vagyok és amikor fájt a fogam sokáig egy kozepesen erős gyógyszert írt fel a doki, és bár nem mindennap szedtem de elfogyott egy doboz. Aztán irhattam a házi orvossal és a 2. Doboznál (60 db egy doboz) azt vettem észre hogy nem is testi fajdalomra veszem be hanem lelki, tehát szorongás és szar nap után.

Ez kicsit megijesztett és probaltam abbahagyni, ami ment is, de igen erős szorongásra azért bevettem, mindegy mi segít xsak legyen jobb alapon. Ekkor esett le hogy igazából altat is, elnyom és kb az alvás segít.

Uh kerestem olyat ami szintén altat. Melatonin vált be így, valamint 2 tabletta valeriana. Azóta este ezt beveszem és szokásos rágódás nincs este mert időben elalszok

2022. ápr. 23. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!