Cataflam mint szorongásoldó?
Szorongásom van, nem szedek semmilyen gyógyszert. Fizikai tüneteim is vannak sajnos néha, mai izommerevségben mutatkozik meg és mintha valami ízületi gyulladásom is lenne. Ennek utóbbinak a tünetei, hogy ilyenkor az alapból szinte minden ropogó ízületeim nem a "kellemes" módon ropognak, hanem pl. a gerincem, nyakam mintha becsípődne, olyan idegi fájdalmam van, néha nagyon rossz, de van hogy csak kevésbé.
Pár napja valami miatt a bokámnál íngyulladás jelentkezhetett, nagyon fáj amikor megyek és csak bicegve tudok. Ezért vettem be cataflamot, amitől jobb lett valamivel. Viszont azt vettem észre (régebben is amikor párszor szednem kellett), hogy sokkal jobban alszom tőle, mintha az idegeimet is lenyugtatná. Ébredéskor olyan kellemesen ki tudom nyújtani magam, mint normál állapotban szinte soha.
Tapasztalta valaki ezt a hatását? Talán folyamatos gyulladásban lehet a szorongás miatt a testem és ezért vannak ezek a tünetek? Nagyon régen nem éreztem már magam tényleg jól és ténylegesen relaxáltnak.
1# nincs igaza.
Évtizedek óta téma és vizsgálják az ízületi gyulladások okai közt a pszichés hatast. Tessék beírni Googleba!
Cataflamot szintén (!!!) ritkán szedek, szedtem (eddigi életem során kb. 8 db) DE mivel szorongásos vagyok és olykor olykor úgy befeszülnek az izmaim hogy végül fájdalmas becsípődés (derék) lesz a vége ezért nemrég muszájból bevettem egy cataflamot, úgy fejbevágott PONT mintha ittam volna 1 deci tömény alkoholt!
Utána is ahányszor bevettem, olyan hatása volt mintha enyhén elkábítottak volna. (ezért is kerülöm a használatát)
"However, patients who received diclofenac in addition to other therapeutics had both depression and anxiety decreased by a much larger value"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!