Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Honnan tudom, hogy depressziós...

Honnan tudom, hogy depressziós vagyok?

Figyelt kérdés
Jó pár hete érzem, hogy nagyon fáradt vagyok viszont mikor arra kerül a sor, hogy aludjak nem tudok. Ok nélkül elkezdek sírni és semmitől nem tudok nevetni, mosolyogni. Olvastam, hogy ezek egyértelműen a depresszíra utalnak de szeretnék tényleg meggyőzödni erröl.

2022. ápr. 19. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:
44%
Hány éves vagy?
2022. ápr. 19. 20:48
 2/4 anonim ***** válasza:
61%

Hat...az utobbi evekben mindenki sok mindenen ment keresztül....

covid, most a haboru, anyagi problemak, ....

sokan vannak igy ahogy te.

fontos lenne talan belegondolni:

hany eves vagy? - ha epp tini korban akkor ez elegge atlagos es csak a hormonok bajlodnak. ne aggodj

volt valami veszteseged az elmult idoben?

Halal, elhagyott valaki, kirugtak, stb

Anyagi gondok?

Sajnos a depresszio elegge nepi divat betegseg lett.

Es egyebkent sose google-ozd meg ha valamid faj vagy bajod van...mert kb mind halottak lennenk ha igaz lenne amit google kiköp :)

2022. ápr. 19. 21:32
 3/4 anonim ***** válasza:
29%
"Sajnos a depresszio elegge nepi divat betegseg lett." Hát valahogy így sajna. Depresszióra szokták már mondani "népbetegség". Azért ezzel nem értek egyet.
2022. ápr. 19. 21:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Releváns kérdések nagyon az első válaszoló által feltett kérdések, de nélkülük is egyetértek vele, leszámítva azt, hogy népbetegség lenne, de értem, mire gondolt és inkább úgy mondanám, hogy szerencsére egyre nagyobb a tudatosság a mentális egészségre és valószínűleg mindig is volt annyi depressziós, mint most, csak nem tudták magukról, de örülök, hogy manapság köztudottabb.

Ha pedig igazán szeretnél meggyőződni, akkor a háziorvosodnak mondd mindezt és kérj tőle beutalót pszichológushoz, nincs okod szégyenkezni, erre találták ki a lélekturkász szakmát.

2022. ápr. 19. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!