A The last of us 2 megvennem, de depresszios vagyok. Megviselne erzelmileg? Tapasztalatok?
Ha depressziós vagy, ez legyen az utolsó játék, amit megveszel!
Nem fogok spoilerezni, rendesen megviselt a vége, de úgy az egész játék egy érzelmi hullámvasút, brutális és nyomasztó atmoszférával és jelenetekkel. Ettől függetetlenül az egyik legjobb játék, ami valaha készült szerintem, elképesztő grafikával, izgalmas gameplay-jel, magával ragadó zenével és egy megosztó, de elgondolkodtató történettel.
Nagyon ütős jàték , egyszerűen leírhatatlan mekkora élmény!
Most játszottam majd egy év utàn másodjára is végig , persze màr egy erősebb színten, de igazából most jött àt úgy igazán az egész !
Nem hiszem ,amúgy hogy megviselne, nyílván el tudod hatàrolni a valóságot és a v.jàtékot.
Viszont vannak benne kapaszkodó jelenetek és részek , és itt nem csak arra gondolok , hogy ölöd a zombikat 😁
Én sem akarok spoilerezni .
Nekem csak annyira jött be , hogy megvettem a második részét és annyira adta , hogy utànna az elsőt is , ami szintén nem okozott csalódàst ahoz képest , hogy vagy 6-7 évvel hamarabb jött ki.
Vedd meg és jàtszd !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!