Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Akik szedtek vagy szednek...

Akik szedtek vagy szednek risperdalt, vagy coaxilt mik a tapasztalataik? (bővebb lent)

Figyelt kérdés
Én szedtem mindkét gyógyszert, de pl mikor a macskám elhunyt nem tudtam megsiratni. Nem tudom, hogy melyik gyógyszer mellékhatása volt ez. Egyetlen pozitív dolgot tudok mondani, hogy amikor szedtem a risperdalt, és a coaxilt akkor nyugodtan aludtam el. Melyik gyógyszer mit tesz? Azt tudom, hogy valamelyik butított. Őszinte normális válaszokban reménykedem. Ugyanis mostanában rosszul alszom. Éjszaka felébredek akár 5x is. Nem jó érzés. Pszichiáter hez nem mehetek.

2022. márc. 24. 17:37
 1/7 anonim ***** válasza:
A Risperdaltól aludhattál jól és inkább az okoz butítást és érzéketlenséget, de a Coaxil is okozhathatta az utóbbit önmagában is. Miért nem mehetsz pszichiáterhez? Mi a diagnózisod?
2022. márc. 24. 18:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem csak rossz tapasztalataim vannak. Ilyen peldaul az ongyilkossag gondolata.
2022. márc. 24. 19:16
 3/7 A kérdező kommentje:
1-es.Hajnali 3:15-van.Látod most is fent vagyok.Mindjárt még írok.
2022. márc. 25. 03:37
 4/7 A kérdező kommentje:

1-es.Már nem bízom abban a kórházban ahol segítséget kértem.Ártottak néhány gyógyszerrel,a coaxilből,ha délben is vettem be akkor garantáltan gyomorsavval ébredtem.A Risperdáltól meg híztam kb 30kilót.Nehezen leálltam róluk,kb 2éve,de nehéz volt leállni.Szerintük mániás depresszióm van.Én meg tudom,hogy pánikbetegségem van.Van akinek hatásos,és komolyabb gyógyszereket írnak ki pl:Rivotlil,Haloperidol stb.

1-es.Annyit kérdeznék,hogy ha tegnap este 1mg Risperdalt bevettem volna akkor szépen nyugodtan végig aludtam volna az éjszakát ?

2022. márc. 25. 04:17
 5/7 A kérdező kommentje:

1-es.Még egy dolog.Egy doktornő azt mondta nekem,hogy igazából magának a coaxil az ami segít,a többit fokozatosan elhagyható.

Csak én valahol azt olvastam,hogy a coaxil,ami antidepreszáns.Kémiai úton gyakorlatilag megszünteti a homloklebenyt. Ez igaz ? Egyébként becsapva is érzem magamat,mert én nem kaptam felvilágosítást a gyógyszerekről.

2022. márc. 25. 04:34
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
risperdal erősebb mint a rivotril rivotril az cukorka.30kilót nem attól a szartól híztál gyógyszertől nem hízik semmi.Hízni egy valahogy lehet,ha kalóriaplusszban vagy,tehat tobb kaloriat eszel meg mint amennyit elegetsz,Egy pár grammos gyógyszertöl sose hízok,de a 15kg kajátol amit miatta megeszel igen
2023. jan. 21. 23:54
 7/7 anonim válasza:
Szia. Olasvatam hogy szedtel risperdalt. Az a kerdesem hogy par szem maradt e meg belole neked?
2023. szept. 20. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!