Akik szedtek vagy szednek risperdalt, vagy coaxilt mik a tapasztalataik? (bővebb lent)
1-es.Már nem bízom abban a kórházban ahol segítséget kértem.Ártottak néhány gyógyszerrel,a coaxilből,ha délben is vettem be akkor garantáltan gyomorsavval ébredtem.A Risperdáltól meg híztam kb 30kilót.Nehezen leálltam róluk,kb 2éve,de nehéz volt leállni.Szerintük mániás depresszióm van.Én meg tudom,hogy pánikbetegségem van.Van akinek hatásos,és komolyabb gyógyszereket írnak ki pl:Rivotlil,Haloperidol stb.
1-es.Annyit kérdeznék,hogy ha tegnap este 1mg Risperdalt bevettem volna akkor szépen nyugodtan végig aludtam volna az éjszakát ?
1-es.Még egy dolog.Egy doktornő azt mondta nekem,hogy igazából magának a coaxil az ami segít,a többit fokozatosan elhagyható.
Csak én valahol azt olvastam,hogy a coaxil,ami antidepreszáns.Kémiai úton gyakorlatilag megszünteti a homloklebenyt. Ez igaz ? Egyébként becsapva is érzem magamat,mert én nem kaptam felvilágosítást a gyógyszerekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!