Más depressziós alkatnak is nehéz olyasmit megcsinálni?, mint pl reggel anya unszol, hogy menjek kocsit mosni, de az nekem hatalmas erőfeszítés lenne. Egyébként is ilyenkor olvasni, teázni szoktam.
Figyelt kérdés
2022. ápr. 17. 09:55
1/7 A kérdező kommentje:
Ezt nem depresszió alatt értettem.
2022. ápr. 17. 09:55
2/7 anonim válasza:
Ez sima lustaság. De semmi gond, majd a melóhelyen, mikor a főnököd anyázva üvölti le a fejed, na akkor el fog múlni.
3/7 anonim válasza:
Kár azzal dicsekedned hogy milyen lusta és trehány vagy.
4/7 anonim válasza:
Nem. Nyilvan nem a te autod igy miert lennel motivalt arra, hogy lemosd.
A lustasagot amugy is arra mondjak, aki nem azt csinalja amit a masik mond neki.
A munkahelyeden meg optimalis esetben nem lesz ilyen mert olyat csinalsz amit szeretsz.
En is rohadtul gyuloltem fuvet vagni otthon stb. Minek, nem az enyem a terulet.
Miota en gondoskodok magamrol mindent megcsinalok itthon..mert az enyem.
5/7 anonim válasza:
Szerintem ahhoz nem kell depressziósnak lenni, hogy az ember ne akarjon kocsit mosni, amikor más megparancsolja. Pláne reggel, amikor éppen felkelt. Minden ember ilyen.
6/7 A kérdező kommentje:
4, 5 köszönöm.
2022. ápr. 17. 10:38
7/7 anonim válasza:
Szerintem azt hogy valaki mikor csinálja meg a házimunkát nem lehet időhöz kötni. Mármint pl megkérnek hogy vidd le a szemetet. Okés, ott élsz, elvárható tőled, hogy besegíts. De nem azonnal kell ugrani. Ha neked nem jó csak fél óra múlva levinni, akkor akkor viszed le. Ha reggel korán, mikor felkelsz, nem akarsz egyből kocsit mosni, az nem lustaság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!